den 9 nov, 2018
Vad behöver du för att må bra?

Hej fina du

Fredag igen dagarna och veckorna bara swishar förbi. Snart är det jul och inte långt därefter lever vi upp när det blir vår och sommar igen 😉 Vi har en lång inspelningshelg framför oss, men nu börjar det att dra i hop sig till ett släpp av webkursen. Hang in there. Snart kommer fler att kunna ta del av den fantastiska saltmoxan. Den är ett perfekt verktyg att använda hemma i vårt kalla råa klimat.

Ni är många som är glatt överraskade  över att den kinesiska medicinen kan pricka in olika symtom och  ha en förklaringsmodell som stämmer så väl in på hur ni mår. Ta det som ett kvitto på att den faktiskt fungerar och att den vet vad som stör systemet. Den har lösningarna för att komma tillrätta med problemen. Vet vi vad vi har för brister och obalanser så talar den kinesiska medicinen om vad vi kan göra för att hjälpa oss själva. Är det kyla som skapar problemen tillför vi mera yang som är värme och så vidare.

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

Den kinesiska medicinen utgår ifrån att vi hör i hop med allt och att det runt omkring oss påverkar hur vi mår. Blir vi svaga så har vi sämre motståndskraft att stå emot både virusar, platser och andra människors energier.

Vi behöver ha en balans mellan alla våra känslor och det ska kunna transformeras precis som att magen ska kunna transformera och  ta hand om maten vi äter och omvandla den till näring och energi. Vi ska inte ha för mycket av något vare sig kyla, värme, fukt, torka eller vind men vi behöver alla delarna. Vi behöver bara titta på naturen för att se att allt behövs. Vår kropp är som en trädgård och vi behöver vara en engagerad trädgårdsmästare som tar hand om den och förstå varför vissa blommor inte trivs och vad vi kan göra åt det.

Vi skapar många obalanser genom sättet vi lever. Vårt moderna samhälle ger oss inte utrymme för att följa naturens rytm eller ge oss själva det vi behöver. Vi får obalanser och brister som skapas av att vi inte kan följa våra inre behov.

Ju bättre vi mår och starkare vi är mentalt, känslomässigt och fysiskt desto lättare är det att komma vidare i livet. Har vi en låg energinivå och “brist” kinesiskt sett, kommer energin att stanna upp både i vår kropp, vårt känsloliv och runt omkring oss. Börja med att ta hand om och stärk dig själv så kommer både inspiration och kraft att ta dig dit du vill och hjälpa dig på din resa.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This