Mat som medicin

 

Kursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

 

Webbkurs

Ät rätt och må bra!

Webbkursen har sin grund i den kinesiska medicinens väl beprövade läkekonst där vi använder mat och livsstil som medicin. Du har tillgång till kursens alla kapitel och lektioner på en gång och kan på så vis läsa i din egen takt under ett års tid.

I kursplattformen finns ett forum där du kan integrera med mig och de andra kursdeltagarna. Du får även tillgång till en plats i vår slutna Facebook-grupp, som hör till just din kursomgång. Gruppen och forumet är vårt privata “klassrum” och jag finns där för guidning och svarar på frågor under hela året.

Anpassat för dig

Personlig telefonkonsultation, livsstilsträning och digitala föreläsningar

Personlig telefonkonsultation med genomgång av dina obalanser och brister. Du ges möjligheten att få hjälp med att analysera just dina obalanser och du får konkreta råd på vad du kan göra för att hjälpa dig själv. Med förståelse och nya vanor kommer du att må bättre på alla plan.

Gör skillnad i ditt liv!

Detta får du i kursen!

Kinesisk medicin

Vi går igenom grunderna i den kinesiska medicinen – yin, yang, qi, blod och de fem elementen.

.

Fördjupningar

Vi fördjupar oss i flera viktiga ämnen, bland annat den fem elementen och diagnostiken.

Recept

Kursen innehåller en mängd recept för att du på ett enkelt sätt ska kunna börja använda maten som medicin.

h

Patientfall

Så att du kan förstå och praktisera hur den kinesiska medicinen skapar hälsa och välmående.

Extra material

I kursportalen finner du ett flertal nedladdnigsbara pdf-häften. 

Digitala föreläsningar

Digitala föreläsningar och frågestunder som spelas in och ligger på kursportalen.

Personlig konsultation

Personlig telefonkonsultation med genomgång av dina obalanser och brister.

Facebook-grupp

Tillgång till vår slutna Facebook-grupp och även kursplattformens forum, vårat privata “klassrum”.

v

Livsstilsträning

Varje månad kommer en ny uppgift för att skapa medvetande, exempelvis mental träning och närvaro.

Recensioner

Resultaten talar för sig själva…

“Utmärkt kurs”

En utmärkt kurs för dig som vill lära dig mer om kinesisk medicin och lära känna din kropp utifrån de symptom och krämpor du vill få bort. Även de små symptomen du inte tror är symptom, tex svag röst, är kroppens sätt att tala om för dig att något är på väg åt fel håll. Mycket intressant och har du frågor så är Facebook-gruppen superbra. Där kan du även följa de andra deltagarnas frågor, funderingar och resa till ett friskare liv.

Ulrika F

“Värt hela avgiften”

Oj, Oj, Oj! Vilken genomgång, jag är helt förstummad!! Bara detta är ju värt hela kursavgiften! Känner mig så inspirerad av ditt svar, tänker ta tid på mig och gå igenom precis vad jag ska äta och när. Allt du skriver känns så rätt för mig. Har alltid gillat GI, det är ju egentligen så jag har ätit. men inte rätt saker för att balansera upp mig. Fast jag har slutat med bröd. Ska beställa Saltå dinkel och baka ditt Hermansdalsbröd. Är så taggad nu att verkligen balansera upp mig och att ta hand om mitt svagare vattenelement. TACK!”

Barbro H

“Aha-upplevelse”

En fantastiskt kurs där man får många aha-upplevelser, det blir logiskt när man lär sig att förstå hur allt hänger ihop. Tina delar med sig av tips, recept och annat matnyttigt för att vi ska kunna må så bra som möjligt och bli den bästa versionen av oss själva! Att dessutom få följa de andra kursdeltagarna är uppmuntrande och lärorikt på samma gång.

Erika W

“Inspirerande”

En kurs jag verkligen kan rekommendera. Jag har lärt mig massor och mår nu så mycket bättre än innan jag gick kursen. Tina är en fantastik och inspirerade kursledare. Önskar att fler fick lära sig att redan tidigt förstå de tecken som kroppen ger oss då något är i obalans, då har vi möjlighet att rätta till innan sjukdom utstår.

Eva K

Snart öppnar dörrarna!

Startdatum kommer. Begränsat antal platser.
Via Payson finns möjlighet till delbetalning och faktura.

Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på Hermansdals nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This