den 8 nov, 2018
Kroppen ger oss en pusselbit i taget

Hej fina du,

Det känns tydligt att yang minskar och yin ökar i naturen nu. Dagarna känns kortare och jag tycker att jag hinner mindre och mindre på dagarna. Det känns att fukten ökar och det bli rått ute. Det är nu D och C vitaminer skapar magi i kroppen. Jag har senaste veckan använt vindoljan flera gånger när jag har känt mig taggig i halsen. Jag saltmoxar ofta sätter på mig mössa och långkalsonger när jag går ut, dricker ingefära och gör vad jag kan för att känna mig vital och tillföra lite extra kraft. Faktum är att det fungerar utmärkt 🙂 Jag mår riktigt bra när jag använder de pusselbitar jag har tillgång till.

Skillnaden som är nu är att jag återhämtar mig snabbare och snabbare. Tidigare kunde det ta dagar och tom veckor att komma tillbaka efter en ansträngning. Nu känner jag återhämtar mig snabbare och snabbare. Jag börjar få hopp om att jag tom ska kunna komma i gång att träna igen. Det är ett mycket bra tecken att återhämtningen går snabbare och snabbare. Det är som det ska. Vi ska kunna anstränga oss och kroppen ska kunna återhämta sig från det och få tillbaka sin energi.

En annan positiv signal jag får av kroppen är att jag blir törstig. Kan låta konstigt för någon som inte känt av hur det är att inte känna törst. Det är normalt att känna både hunger och törst så länge det inte blir för mycket. När vi dricker och äter så ska vi bli “nöjda”. Är vi omättliga eller inte kan dricka oss otörstiga så är det något som är i obalans. Precis som att om vi inte känner törst eller hunger så är det något som inte är som det ska.

Jag vet vad det betyder att pusselbitarna börjar falla på plats och kroppens signaler återgår till det normala. Det betyder att jag lyckats hjälpa mig själv tillbaka till hälsa med hjälp av den kinesiska  medicinen och saltmoxa och nu har jag en mission att få fler att göra samma resa. När man är sjuk är det enda man vill att bli frisk och stark igen. Jag bestämde mig för att jag skulle komma tillbaka starkare och vitalare än någonsin när jag diagnostiserades med cancer. Även om jag har haft bakslag och tappat hoppet ibland har jag fortsatt och nu känner jag att jag att jag verkligen närmar mig mitt mål. Det går att komma tillbaka!!!  Kroppen är fantastisk och jag är så tacksam för alla pusselbitar som trillar på plats och att jag förstår vad de betyder.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This