Nyckeln till Hälsa

399.00 kr inkl. moms

 Vill du förstå din kropp och må bättre?

Det är precis vad denna bok, på ett lättförståeligt och inspirerande sätt kommer att hjälpa dig med.
Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Artikelnr: 231897 Kategori: Etiketter: , , , ,
Vill du förstå din kropp och må bättre?

Det är precis vad denna bok, på ett lättförståeligt och inspirerande sätt kommer att hjälpa dig med. Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår. Boken förmedlar väl beprövad kunskap, klokhet och vikten av det som är naturligt för oss, tillsammans med en skattkista av verktyg för att må bra i kropp och själ. Genom bokens innehåll och dess tester får du hjälp med att förstå dig själv och redskap så att du kan ta första steget för att skapa en bättre balans i ditt liv. Författare: Tina Göransson & Annelie Nyqvist Sidantal: 480

 

Ytterligare information

Vikt1 kg

Omdömen

”Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull”

”Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två”

”Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel”

15 recensioner av Nyckeln till Hälsa

 1. Åsa Elvegård

  Kinesisk medicin har en förklaringsmodell som innebär att allt hänger ihop på ett sätt vi inte alls är vana vid från västerländskt tänk, och när man förstår att man faktiskt påverkas och själv påverkar sin omgivning och hur det speglar sig i vårt mående, våra tankar och känslor, kan vi få helt nya, kraftfulla verktyg och insikter för hur vi själva kan ta tillbaka kraften i vårt liv och vår hälsa, långt bort från alla modedieter och stereotypa hälsotips som är rykande aktuella – just den här månaden.

  Tina och Anneli utgår från en tradition som är flera tusen år gammal och fortfarande används idag, med en djup visdom och kunskap. Dom lyckas med konststycket att förklara något tämligen komplicerat, på ett sätt som är lätt att förstå och ta till sig, utan att det vare sig blir larvigt eller massa jobbiga pekpinnar. Den här boken kommer att förändra ditt sätt att se på livet och du kommer garanterat att få många aha-upplevelser. Läs den för sjutton!

 2. Hanna Brindwall

  Min recension: Tack Hermansdal för en bok med så fint omslag så man först inte vill öppna den utan bara njuta av den. När jag väl öppnade den var det så fina små målningar med citat och bokmärkesnyckeln älskar jag. Boken är lätt att läsa och förklarar grunderna i kinesisk medicin på ett förståeligt sätt och jag blir sååå nyfiken på att lära mig mer om detta! Författarna delar med sig av sig själva och vissa prövningar från deras eget liv. Boken ger en god förståelse för hur kropp o själ, tankar o känslor hör ihop och hur viktigt det är att ta hand om HELA sig själv.
  Jag skulle gärna lära mig mer om detta, helst nu idag :). Tack & Kram /Hanna

 3. Johanna Markström

  En riktigt bra och inspirerande bok. Lättläst och väldigt välskriven. Allt känns plötsligt självklart! Tack!

 4. Catharina Snäll

  En vacker och inspirerande bok. När man läser får man känslan “- aha,, ja självklart så är det ju” man kan hjälpa sig själv och sin kropp med små enkla medel och det är så inspirerande!! TACK!!

 5. Eva Karlsson

  Så glad man blir när man får denna boken i sin hand! En underbar bok – önskar att alla fick möjlighet att läsa den. Tusen tack!!!

 6. Marie Adolfsén

  Recension av Bok – Nyckeln till Hälsa
  ? ? ? ? ?

 7. Susanne Henriksson

  Recension av Bok – Nyckeln till Hälsa
  ? ? ? ? ?

 8. Lotta Svensson

  En fanstastiskt vacker, intressant, inspirerande och lättläst bok!

 9. helena

  Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp…så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt…jag har en bit kvar att gå innan jag kommer i hel harmoni med mig själv, men jag har också många sidor kvar att läsa som jag säkerligen kommer bli hjälpt av. Vill man komma i harmoni med sin kropp och själ på ett naturligt sätt, utan mediciner och onödiga ingrepp, så rekommenderar jag verkligen denna bok. Jag är oerhört tacksam för att Tina och Annelie skrivit denna bok och framförallt delat med sig av den och sina erfarenheter så att fler som tex jag ska kunna komma i balans med livet igen <3

 10. Lena Öberg

  Det tog ett tag innan jag började undersöka bokens innehåll. Men wow vilka insikter testerna ger om att balansera de olika elementen i kroppen. Denna bok kommer att ge stor glädje i att utforska hälsan enligt den kinesiska medicinen. Och se vilken vacker bok. Hoppas på en uppföljare.

 11. Inta Fonzovs

  Tack för den fantastiska boken, lätt läst och massor med information. Otroligt bra, läser om och om igen . Jag hoppas att det bil någon fortsättning.

  • Hermansdals Gård

   Hej Inta
   Jätteroligt att du tycker om Nyckeln till Hälsa <3 jag skriver på bok två som kommer att handla mycket om våra känslor 🙂

 12. Erika

  Jättebra och inspirerande bok med mycket bra info! Tar ofta fram den och bläddrar och läser i den.

 13. Kerstin Wagner

  En underbar vacker bok som dessutom innehåller så mycket värdefull information på ett lättläst sätt! Tina och Anneli har åstadkommit något helt fantastiskt. Jag har haft mycket kontakt med kinesisk medicin, men det komplicerade tänket har alltid varit ett hinder för mig att fördjupa mig i den. Den boken har löst problemet. Här blev all 5000-årig kunskap komprimerad till en förståelig essens och jag kan bara varmast rekommendera att köpa den. ?

 14. Yvonne Berglund

  Lättfattlig och underhållande, bra att slå upp och ha tillgänglig

 15. Erika Wångstedt

  Som ett uppslagsverk i hälsa. Lättläst, spännande och intressant. Så fint illustrerad! Rekommenderar verkligen!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tänker på miljön

Vi återvinner allt packmaterial. Det innebär att dina beställda produkter kan komma i “begagnade” förpackningar!

Håll utkik

Snart kommer det mängder med nya produkter här i webbutiken, både för människa och djur!

Recensera gärna

Jag skulle bli jätteglad om du skulle vilja skriva en recension och berätta vad du tycker om de produkter du köpt!

Pin It on Pinterest

Share This