Ett steg i rätt riktning kan förändra allt

Hej fina du,

Novembers gråa karakteristiska väder är här. Alla löven har fallit och det regnar. Precis så här föreställer jag mig november. Längtar tills adventsljusstakar och stjärnor lyser upp mörkret. Jag skulle gärna se att det kom snö som låg hela vintern också 😉 Det skulle underlätta när det är en hel hög med fyrbenta som alla har fyra tassar som ska torkas när de ska in. Det är nu vi får hitta de ljusglimtar vi kan för att liva upp tillvaron och se till att ta vara på vilan och tiden att reflektera inåt.

Det här med invanda beteenden och förändring är inte lätt. Det tar tid att skapa nya vanor. Att ändra på en livsstil för att må bra kräver både engagemang och driv vilket inte alltid är lätt att hitta när man inte mår bra. Men ibland är det det där första lilla steget i rätt riktning vi tar som visar sig vara det som i slutändan förändrade hela livet. Vi måste börja gå i en annan riktning om det är något som inte fungerar som vi vill. Att byta riktning och förändra är en förutsättning för att vi ska nå nya mål. När vi ändrar och tar ett steg i rätt riktning hamnar vi i flödet och pusselbitarna faller på plats.

När vi får ett kvitto på att det nya ger resultat är det lättare att fortsätta. Oftast så ger vi upp för att saker inte går tillräckligt fort. Vi vill ha resultat och en garanti på att något ska fungera på en gång. Får vi inte det så försöker vi inte ens. Det är nog den största skillnaden på de som kommer i mål med det de vill. När de inte kommer fram på en gång så blir det inte ett kvitto på att det inte fungerar utan det är en bekräftelse på att den vägen fungerade inte och så byter de riktning men har målet kvar.

Så var det för mig. Jag har nog provat det mesta för att hitta min hälsa. Både västerländskt och alternativt. Tillslut dök den kinesiska medicinen upp och när symtom som jag haft i många år försvann kände jag att jag hittat hem. Det blev en kärleksrelation som kommer att hålla livet ut.

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

Det jag verkligen älskar med den kinesiska medicinen är det filosofiska. Det här med att hur vi lever våra liv i samklang med naturen och att vi hör i hop med allt. En kinesisk läkare förebygger och lär patienterna leva sina liv så att sjukdom inte uppstår. I väst kör vi på tills vi blir sjuka och om medicinerna inte fungerar börjar vi förhoppningsvis titta på vad som orsakar våra problem och leta efter ny kunskap så att vi kan göra något åt dem. Jag älskar kraften i att kunna påverka hur jag mår själv.

Ju bättre vi mår och starkare vi är mentalt, känslomässigt och fysiskt desto lättare är det att komma vidare i livet. Har vi en låg energinivå och ”brist” kinesiskt sett, kommer energin att stanna upp både i vår kropp, vårt känsloliv och runt omkring oss. Börja med att ta hand om och stärk dig själv. Ett litet steg i rätt riktning kan bli det du tittar tillbaka på och tänker att vilken tur att jag försökte en gång till.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Nyckeln till Hälsa.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv 

hittar du i vår bok

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i webbshoppen.

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Läcker du energi?

Läcker du energi?

Hej fina du, Vi måste genomleva den kallaste Majmånaden jag kan minnas. Känslan av att sakna långkalsonger i Maj och...

läs mer

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!