den 11 nov, 2018
Ett steg i rätt riktning kan förändra allt

Hej fina du,

Novembers gråa karakteristiska väder är här. Alla löven har fallit och det regnar. Precis så här föreställer jag mig november. Längtar tills adventsljusstakar och stjärnor lyser upp mörkret. Jag skulle gärna se att det kom snö som låg hela vintern också 😉 Det skulle underlätta när det är en hel hög med fyrbenta som alla har fyra tassar som ska torkas när de ska in. Det är nu vi får hitta de ljusglimtar vi kan för att liva upp tillvaron och se till att ta vara på vilan och tiden att reflektera inåt.

Det här med invanda beteenden och förändring är inte lätt. Det tar tid att skapa nya vanor. Att ändra på en livsstil för att må bra kräver både engagemang och driv vilket inte alltid är lätt att hitta när man inte mår bra. Men ibland är det det där första lilla steget i rätt riktning vi tar som visar sig vara det som i slutändan förändrade hela livet. Vi måste börja gå i en annan riktning om det är något som inte fungerar som vi vill. Att byta riktning och förändra är en förutsättning för att vi ska nå nya mål. När vi ändrar och tar ett steg i rätt riktning hamnar vi i flödet och pusselbitarna faller på plats.

När vi får ett kvitto på att det nya ger resultat är det lättare att fortsätta. Oftast så ger vi upp för att saker inte går tillräckligt fort. Vi vill ha resultat och en garanti på att något ska fungera på en gång. Får vi inte det så försöker vi inte ens. Det är nog den största skillnaden på de som kommer i mål med det de vill. När de inte kommer fram på en gång så blir det inte ett kvitto på att det inte fungerar utan det är en bekräftelse på att den vägen fungerade inte och så byter de riktning men har målet kvar.

Så var det för mig. Jag har nog provat det mesta för att hitta min hälsa. Både västerländskt och alternativt. Tillslut dök den kinesiska medicinen upp och när symtom som jag haft i många år försvann kände jag att jag hittat hem. Det blev en kärleksrelation som kommer att hålla livet ut.

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

Det jag verkligen älskar med den kinesiska medicinen är det filosofiska. Det här med att hur vi lever våra liv i samklang med naturen och att vi hör i hop med allt. En kinesisk läkare förebygger och lär patienterna leva sina liv så att sjukdom inte uppstår. I väst kör vi på tills vi blir sjuka och om medicinerna inte fungerar börjar vi förhoppningsvis titta på vad som orsakar våra problem och leta efter ny kunskap så att vi kan göra något åt dem. Jag älskar kraften i att kunna påverka hur jag mår själv.

Ju bättre vi mår och starkare vi är mentalt, känslomässigt och fysiskt desto lättare är det att komma vidare i livet. Har vi en låg energinivå och “brist” kinesiskt sett, kommer energin att stanna upp både i vår kropp, vårt känsloliv och runt omkring oss. Börja med att ta hand om och stärk dig själv. Ett litet steg i rätt riktning kan bli det du tittar tillbaka på och tänker att vilken tur att jag försökte en gång till.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Nyckeln till Hälsa.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv 

hittar du i vår bok

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i webbshoppen.

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This