Webbkurs: Lär dig Saltmoxa

2,495.00 kr inkl. moms

Webbkursen Lär dig Saltmoxa.

Behöver du få kontakt med mig maila på info@hermansdal.com.

 

Kategori:

Saltmoxa är en enkel behandlingsmetod som alla kan göra hemma, när man väl har lärt sig hur det skall gå till. Man tänder moxan ute och när den slutat ryka tar man in den och börjar behandlingen, på det viset så slipper man röken inomhus, vilket annars kan kännas som ett hinder för att använda moxa. Saltmoxan har många positiva effekter på kroppen. Den föryngrar och vitaliserar hela kroppen, på både in- och utsida. Det som händer i kroppen på insidan avspeglar sig på utsidan. När insidan vitaliseras och kommer i balans blir man mer vital och det syns på utsidan. Det är ofta vi får höra kommentarer som, ”Det bara strålar om dig”, ”Dina ögon verkligen lyser” efter att vi moxat!

Exempel på när man framgångsrikt använder saltmoxa:

 • Frusenhet
 • Kalla händer och fötter
 • Övervikt
 • Magbesvär
 • Ryggvärk
 • Trötthet, brist på energi
 • Utmattningssyndrom
 • Svaghet, orkeslöshet
 • Hemorrojder, åderbråck
 • Prolapser
 • Stärkande
 • Föryngrande (Anti-age)
 • Stärka immunförsvaret

Vi vet hur otroligt effektiva moxabehandlingar är i alla former och är glada för att saltmoxan gör det möjligt för alla att behandla sig själva hemma, när man väl fått kunskapen och vet hur när och var. På våra kurser lär vi ut hur man använder saltmoxa som en vardaglig behandling, och har du väl prövat kommer du inte vilja sluta.

Betalning

Vid förhandsbokning betalas kursen med kort eller Swish det datum kursen släpps (se datum ovan). Du kommer att få ett mail med länk till kortbetalning via Stripe (kräver inloggning). Vill du hellre betala din förhandsbokade kurs med Swish, meddela mig på kurser@hermansdal.com. Glöm inte att uppge ditt ordernummer!

Vid köp efter kursstart betalar du via Swish eller Payson. Payson erbjuder betalning med kort, faktura och delbetalning. Efter genomfört köp får du ett bekräftelsemail med information om kursen samt ett mail med inloggningsuppgifter.

Material

En webbkurs innebär att allt lärande sker online. Du kommer inte få hem några fysiska produkter. För att genomföra kursen behöver du ha en dator (det går även på mobil, men dator eller surfplatta rekommenderas), papper och penna eller digitalt anteckningsverktyg. För att skriva ut de nedladdningsbara arbetshäftena (pdf-filer) behöver du skrivare. Materialet i kursen består av text, videor, bilder, och praktiska övningar. Du får ett mail med instruktioner och efter genomförd kurs skickar vi ett Saltmoxa-kit hem i brevlådan, som du använder för att göra behandlingen. Innan vi skickar ut Saltmoxa-kitet är det viktigt att du har tittat på föreläsningarna och svarat på "säkerhetsfrågor" som är i slutet. Frågorna är inte svåra och du kan enkelt leta upp dem i häftet, men det är viktigt för oss att veta att du tagit del av den informationen innan du börjar saltmoxa på egen hand.

Viktigt!

Efter att du betalt kursen får du tillgång till den genom en länk. Länken står i mailet som du får efter att vi mottagit din betalning. Missa inte det! Du måste även logga in för att komma åt kursen. I samband med att du bokad din kurs får du ett mail med inloggningsuppgifter. Inloggning hittar du sedan uppe i den rosa menyn. Spara gärna kursen som ett bokmärke på din dator för att enkelt kunna hitta tillbaka. Du kommer att ha tillgång till kursen under sex månaders tid. Du kommer även att få en länk till en Facebook-grupp där du kan bli medlem. Det är en grupp där alla som deltagit i våra saltmoxakurser har möjlighet att dela med sig av sin resa, sina funderingar och ställa frågor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Webbkurs: Lär dig Saltmoxa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tänker på miljön

Vi återvinner allt packmaterial. Det innebär att dina beställda produkter kan komma i “begagnade” förpackningar!

Håll utkik

Snart kommer det mängder med nya produkter här i webbutiken, både för människa och djur!

Recensera gärna

Jag skulle bli jätteglad om du skulle vilja skriva en recension och berätta vad du tycker om de produkter du köpt!

Pin It on Pinterest

Share This