Möt Tina

 

Med fleråriga utbildningar inom bland annat Kinesisk Medicin och Akupunktur brinner hon för att dela med sig av sin kunskap och ge människor verktyg till att hjälpa sig själva.

Om Tina

Ett livskall

Jag är en positiv arbetsmyra som älskar allt vad kreativitet heter. Jag är en konstsjäl med blick för det vackra i livet. Född med gåvan att ha helande händer och jag läser energier som andra läser böcker. Jag är högkänslig, intuitiv och medial med en stor kunskap om Kropp, Själ & Hälsa. Jag älskar djur och natur, får jag en stund över så målar jag gärna eller skapar på något sätt.

Mina behandlingar har otaliga gånger gett både djur och människor både liv och hopp tillbaka när ingen annan kunnat hjälpa. Jag har själv överlevt cancer och har varit en mycket uppskattad terapeut av såväl människor som djur.

Nu brinner jag för att dela med mig av min kunskap och ge människor verktyg till att hjälpa sig själva. Jag har fleråriga utbildningar inom bland annat Kinesisk Medicin & Akupunktur, med mera. Jag praktiserade hösten 2014 på ett Kinesiskt sjukhus. Jag är en av författarna till boken Nyckeln till Hälsa-Med visdom från den kinesiska medicinen. Jag älskar att hålla kurser både på webben  och här på Hermansdal. Att utbilda /coacha människor till att ta hand om sig själva och ge dem verktyg till att må bättre är ett livskall.

Gårdens medarbetare

Djuren på Hermansdal

Epic

Är pajasen i gänget. Störst, snäll och envis. Han försöker skämta bort det mesta och är en riktig ögontjänare. Han skulle aldrig hitta på något ofog när vi såg på men gör det gärna om han tror att vi inte ser. Han låter som en riktig vakthund men älskar människor och andra hundar. Börjar du klappa honom så kommer han aldrig att lämna din sida. Han är en blandning av eld och vatten och hans vattenelement behöver alltid stärkas.

Spencer

Är en seriös kille inget trams här inte. Humor är inte hans starka sida. Det mesta är allvarligt och seriöst och får man en puss av honom så ska man känna sig hedrad. Han är en trogen kille som inte tramsar runt. Han är minst i gänget men med mest auktoritet. Lugn, iakttagande och samlad i alla situationer. Han har ett starkt vattenelement och är inte rädd för något eller någon.

Bolt

Är en vänlig själ som älskar allt och alla. Mat och främmande är hans passion. Det finns ingen som slänger så mycket hjärtan på människor som Bolt. Han är alltid en plåsterlapp på alla kursdeltagare och kommer inte lämna dig ifred. Kursdagar för hund är det bästa han vet. En personifierad jordpersonlighet med bara goda intentioner.

Elton

Är yngst i gänget men en gammal och klok själ. Han är en riktig klippa trots sin unga ålder. Rakt igenom en Jordpersonlighet som vill alla väl. Det är aldrig några problem med Elton han är positiv till allt och alla och tar livet med ro. En lugn och trygg kille som alltid gör sitt bästa. När kursdeltagarna kommer är det alltid han som gnäggar och hälsar dig välkommen.

Joey

Är en viljestark och mycket talangfull kille som fortfarande är ung. Han är en tvättäkta träpersonlighet och en riktig arbetsnarkoman. Han verkligen älskar att jobba. Han har mycket yang och kraft som behöver balanseras för att han ska må som bäst. Han vet vilken stjärna och superstar han är och gillar all uppmärksamhet. 

Pine

Är äldst i gänget med sina 21 år och en känslig gentleman. Han tycker om rutiner och ordning och reda. Han har koll på tillvaron och allt runt omkring. Han talar direkt om ifall någon eller något främmande dyker upp på gården. Han gillar att gå i skogen men rids inte längre. Nu arbetar han på våra kurser och moxa behandlingarna uppskattas enormt. Kinesiskt sett så har han många drag av en metall personlighet men vädur som han är finns det även många drag av träelementet. 

Lancelot

Är en social, vänlig och trygg själ med mycket humor och äventyrslust. Han älskar att åka ut på tur och står ständigt och tittar ut genom fönstret på trailern. På våra kurser älskar han att socialisera med alla deltagare. Han fungerar i alla situationer och är jordad i alla lägen. Man kan ha med sig honom i vilket sammanhang som helst och veta att han alltid sköter sig. Han har mängder med humor och är mästare på att klä av sig täcken och apportera saker. Kinesiskt sett så är han en blandning av jord och trä personlighetsmässigt.

Pin It on Pinterest

Share This