Möt Tina

 

Med fleråriga utbildningar inom bland annat Kinesisk Medicin och Akupunktur brinner hon för att dela med sig av sin kunskap och ge människor verktyg till att hjälpa sig själva.

Om Tina

Ett livskall

Jag är en positiv arbetsmyra som älskar allt vad kreativitet heter. Jag är en konstsjäl med blick för det vackra i livet. Född med gåvan att ha helande händer och jag läser energier som andra läser böcker. Jag är högkänslig, intuitiv och medial med en stor kunskap om Kropp, Själ & Hälsa. Jag älskar djur och natur, får jag en stund över så målar jag gärna eller skapar på något sätt.

Mina behandlingar har otaliga gånger gett både djur och människor både liv och hopp tillbaka när ingen annan kunnat hjälpa. Jag har själv överlevt cancer och har varit en mycket uppskattad terapeut av såväl människor som djur.

Nu brinner jag för att dela med mig av min kunskap och ge människor verktyg till att hjälpa sig själva. Jag har fleråriga utbildningar inom bland annat Kinesisk Medicin & Akupunktur, med mera. Jag praktiserade hösten 2014 på ett Kinesiskt sjukhus. Jag är en av författarna till boken Nyckeln till Hälsa-Med visdom från den kinesiska medicinen. Jag älskar att hålla kurser både på webben  och här på Hermansdal. Att utbilda /coacha människor till att ta hand om sig själva och ge dem verktyg till att må bättre är ett livskall.

Pin It on Pinterest

Share This