Köpvillkor

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms.
Betalning sker via Swish till 1231983428, PayPal eller Klarna Checkout.

Leveranser
Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar om inget annat anges.

Klarna                                                                                                                                                                               

Med Klarna Checkout kan du handla enklare, mer flexibelt och säkert på nätet. Utan krångel och utan lösenord identifierar vi dig i tjänsten varefter du kan välja det betalsätt som passar dig bäst.

Du kan betala med Klarna faktura, Klarna konto, kort eller med internetbank. Då du lämnar information i kassan godkänner du Klarnas villkor som du hittar i kassan. Ifall du har frågor gällande betalning ber vi dig att direkt ta kontakt med Klarnas kundtjänst. https://www.klarna.com/se/kundservice

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Privat Policy
Genom din beställning hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Skulle den vara felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall på info@hermansdal.com

Här finner du mer information om vår Integritets- & Dataskyddspolicy

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som spårbart paket, inte mot postförskott. Om varan varit defekt eller du fått felvara, står vi för frakten på ersättningsvaran.

Ej uthämtat paket
Paket som ej hämtats ut debiteras med 200:-

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This