Sagt om webbkursen "Mat som medicin"

 

Så här tycker tidigare kursdeltagare om webbkursen Mat som medicin!

 

Hälsosam Mat är bra

Rated 5,0 out of 5
30 december, 2020

Fantastiskt bra på alla sätt jag är fortfarande nybörjare men har gjort vissa förändringar som gett mycket positiv effekt.

Ååh Tina är underbar

Tusen tack

Maria Johansson

Fått en nytt liv pga denna kunskap om mat!!

Rated 5,0 out of 5
30 december, 2020

Att få lära sig att mat, helt vanlig mat har den läkande och stärkande funktionen är fantastiskt.

I dag är tex potatis, havregryn mm som vi tar så för givet riktiga guldklimpar att ha i skafferiet.

Att lära sig om hur matvaror stärker och läker oss är den pusselbit som saknats hos mig och jag kan inte tacka Tina nog för den tid hon har lagt ner på att lära sig om detta??

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men det gör jag inte utan jag rekomenderar ALLA att lära sig denna kunskap oavsett om man har dålig hälsa eller inte.

Tänk att vi lär oss och sedan lär vi vidare till våra barn om detta, vilken gåva till dom?

Tack till våran pionjär Tina Göransson??jag hoppas verkligen att människor lär sig det hon kan lära ut.

Veronica

Utmärkt

Rated 5,0 out of 5
24 november, 2020

Superbra och lärorik kurs!

Emma

{

"Guld värt"

Tack så jätte mycket för alla svar och tips känner mig så tacksam. Ska jobba på blodet och qi och jord och trä…. Och allt. Tack guld värt.

{

"Hittat balans"

Utan Tina, som tidigare hjälpt mig hitta en balans o framförallt hitta tillbaka till den när det ibland tjurar till sig, hade jag nog mått riktigt dåligt! Du är bäst Tina

{

"Hjälp mig mycket"

Kursen hjälper mig hur mycket som helst <3 Jag älskar alla patientfallen. Jag lär mig något nytt varje gång!

“Känner klara förbättringar”

Vill bara skriva några ord om hur det går för mej. Jag har inte gjort om testerna än men jag känner ju klara förbättringar. Jag har uteslutit alla mjölkprodukter. Jag är klart mycket bättre i min mage nu. Jag äter havregrynsgröt morgon och kväll med äpple, kanel och havremjölk. Har bakat frallor på ditt recept på hermansdalbröd. Jag älskar dom. Brer på kikärtsröran och bara njuter. Jag har en helt annan mättnadskänsla än förut Underbart! Gör fotbad med ingefära sover gott vaknar inte längre på nätterna för att jag är för varm. Drömmer massor precis som hjärnan  rensar en massa gammalt skräp. Känner en energi som jag inte känt på många år. Har börjat massera öronen. Hittade en mycket öm punkt på höger öra precis ovanför hörselgången. Undrar vad det kan betyda? Masserar lite extra på den punkten i alla fall. 

“Nu har jag mycket glada nyheter”

Jag har haft mkt höga siffror på allt och var med på en av de första moxa kurserna på Hermansdal. Har moxat mkt förra året men knappt ngt detta året då jag fick bihåleinflamation i januari och sen dragits med snuva.  Jag har fortsatt äta mkt solskensoppa. Fokuserat på meditation och att vila. Känns som jag snart har svart bälte i vila och ta det lugnt! Men det har hjälpt! Blev såå förvånad när jag gjorde testet. Och glad naturligtvis. Så jag måste skriva till dej. Häftigt att när man tror man står still så händer ändå grejer. Känslor spelar verkligen stor roll så ser framemot din nästa bok! Jag hade så höga nummer på nästan allt så det var svårt att veta vart jag skulle börja. Största skillnaden är att jag lyssnar mer på vad som tilltalar mej eller gör kroppen/hjärtat glad. Jag hade jättesvårt att veta vad jag ville då jag helt tappat bort mej själv i och med att jag kom i sista hand efter alla andra. Jag är inte lika osäker. Vågar stå upp för mej själv å säga nej. Insett att trots att jag tyckte jag åt regelbundet så åt jag för lite. Du Tina sa att jag kör på fast jag har soppatorsk så nu äter jag mer å bättre mellanmål. Känns ju sådär att äta massor å vila så mkt. Men jag väger ungefär samma men mår bättre! Mindfulness, pilates, meditation, yinyoga, promenader passar mej. Blivit mer känslig för stora sammankomster och blir mkt trött i huvudet av allt ljud å mkt människor så väljer de tillfällena. Det var jag nog innan med men körde bara på. Har ju en bit kvar men vad glad man kan bli när man ser framstegen fast man inte trott det. Att göra testen ofta är bra!

{

"Värt hela kursavgiften"

Oj, Oj, Oj! Vilken genomgång, jag är helt förstummad!! Bara detta är ju värt hela kursavgiften! Känner mig så inspirerad av ditt svar, tänker ta tid på mig och gå igenom precis vad jag ska äta och när. Allt du skriver känns så rätt för mig. Har alltid gillat GI, det är ju egentligen så jag har ätit. men inte rätt saker för att balansera upp mig. Fast jag har slutat med bröd. Ska beställa Saltå dinkel och baka ditt Hermansdalsbröd. Är så taggad nu att verkligen balansera upp mig och att ta hand om mitt svagare vattenelement. TACK!

{

"Fantastisk kurs"

WOW pastedGraphic.png Gjorde om testerna och upptäcker under testets gång att mina vårtor är puts väck pastedGraphic_1.png har inte ens reflekterat över detpastedGraphic_2.png SAMT att siffrorna har sjunkit radikalt de senaste 6 månaderna pastedGraphic_3.pngpastedGraphic_3.pngpastedGraphic_3.png Gissa om jag blev glad pastedGraphic_4.png Plötsligt händer det bara pastedGraphic_5.pngpastedGraphic_5.png Tack för en fantastisk kurs och mängder med fina råd, det har varit väldigt intressant.

{

"Får mer energi"

Jag vill gärna vara med nästa år också. Om du bara visste hur bra denna kurs är, den hjälper mig hur mycket som helst. Jag har inte gjort testen på ett tag, men jag känner att fler och fler symtom försvinner och jag får mer och mer energi, tusen tack för att du delar med dig av din kunskap.

{

"Allmänt! Mår mycket bättre än innan kursen nu!"

Otroligt vad det har gjort för mig med moxa, vattenbadet och tänka på vad jag äter och hur jag ska tänka. Äter rätt tillskott nu också och det tror jag gjort susen. Det är ändå stor skillnad på mig mot för förra sommaren! Känner mig mycket lugnare så stressen är inte framme lika ofta som förut. Livet är härligt! Känner bara en liten oro för Coronan men det är bara att gilla läget och göra det bästa för att slippa den!

Pin It on Pinterest

Share This