2019 knackar på

Hej fina du,

2019 inleddes med en rejäl storm trodde att Hermansdal skulle blåsa bort och det blev inte mycket sömn den natten. Morgonen efter så hade vi ett gäng nedblåsta träd som blockerade vägen och hästarna fick stå inne tills vinden lugnat ner sig. Vi människor har ingenting att säga till om när det gäller naturens krafter. Man känner sig väldigt liten när rutorna skallrar och vinden tar tag i huset. Det känns bra att naturen gjorde en rejäl urladdning och rensade rent inför ett nytt år.

Ledigheten slut och vardag igen

Det känns skönt att kunnat unna oss långledigt även om vi jobbat lite emellanåt. Det har varit ett hektiskt år sedan Nyckeln till Hälsa kom ut. Boken, kurser, bloggande och arbetet med en ny bok har varit fantastiskt roligt, men krävt massor med arbete. Det är så mycket vi vill nå ut med och gick det att beställa fler timmar på dygnet så skulle jag göra det direkt. Nu släpper vi snart vår friskvårds och moxa kurs för häst och hund. Den första blir 27-28 April. Jag längtar galet mycket. Den kommer att vara i två dagar. Ni måste vara utvilade för den kommer att vara fullproppad med information och praktik 😉 Mer info kommer på hemsidan.


Nu närmar det sig

Vi arbetar även med ”fem-elementskursen” och lagar mat för brinnande livet för att få fram recept. Ni som har varit här på kurs vet att vi lagar god mat 😉 Vad man ska äta och recept är något som ni har efterlyst sen Nyckeln till Hälsa kom och för många är det svårt att koka ihop recept även om man vet vad maten har för egenskaper genom boken. Kursen kommer att bli en fördjupning för er som läst boken men kommer att fungera lika bra för er som inte läst vår bok. Ni kommer att förstå hur den kinesiska medicinen tänker runt de fem elementen och hur de påverkar varandra. Du kommer att få kunskap så att du kan hjälpa dig själv och äta sådant som stärker och balanserar dig. Vi kommer även att skapa en FB grupp för den här kursen så att man kan få hjälp och dela med sig av sina erfarenheter. Att ha stöd och förstå vad som händer i kroppen är viktigt när man ska förändra sättet man äter och lever på.

Kinesisk medicin gör skillnad på alla plan

Det känns fantastiskt att nå ut med den kinesiska medicinen och få fler att må bra inifrån och ut. Det är jättehäftigt med alla reaktioner på saltmoxakursen. De ger oss kraft att fortsätta. När man gör skillnad för en människa eller ett djur då är det värt allt.

Nytt år nya mål

Själv så har jag ett mål i sikte i år men jag återkommer om det och håller mig lite hemlig än så länge. Jag experimenterar med mig själv och låter er ta del av resultatet när jag kommit på lösningen och lyckats. Jag vet att det är superviktigt för många kvinnor och jag kan avslöja så mycket som att hormoner är en del 😉 Man pratar inte om hormoner i den kinesiska medicinen utan om symtomen som obalanserna ger. Det är oerhört spännande att utforska allt de ställer till med när det finns obalanser.

Har du gjort din ”drömlivsbeställning” inför 2019. Min är klar och jag är jätteinspirerad. Känner på mig att det kommer bli ett magiskt år på många plan.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

ANMÄL DIG TILL VÅR WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!