den 16 jul, 2015
Tar du dig tid för möten som hjärtat längtar efter?

Dagarna går så fort, alldeles för fort. Det är svårt att hinna med allt jag vill göra, skapa, lära mig, uppleva och alla jag vill träffa.

Jag njuter i fulla drag av att plantera, odla, sy, måla, planera, bygga och se hur Hermansdal växer fram och blommar.

I går fick vi ett kärt och oväntat besök. Ägarna till den gård vi först tänkt köpa innan det blev Hermansdal hade letat upp oss och kom och hälsade på .

logo_ataibi_2001

Det kändes härligt att få träffa dessa fina människor igen och jag blev så glad över att de tog sig tid för att söka upp oss.

Ibland så träffar man människor som berör och som känns nära även fast man egentligen inte känner varandra. Besöket i går fick mig att inse hur mycket det betyder att just stanna upp och ta sig tid mitt i allt det aktiva och umgås med de man trivs ihop med.

Jag vill inte känna att jag missat en massa härliga möten för att jag bara sprang på mitt i allt kreativt skapande. Nu fångar jag upp min insikt och gör något åt det.

20154232046158501067020_sbig

Ett grillparty på Hermansdal känns som en bra start …

Jag är övertygad om att vi alla skulle känna oss mer tillfreds i livet om vi tog oss tid att göra det som hjärtat bad oss om.

Vad kommer jag att vara lyckligast över att gräsmattan var perfekt eller att jag fick skratta ihop med vänner och bekanta en gång extra .

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

 1. Tack för en riktigt trevlig fikastund hos er!
  Vi hade så bra kemi under våra “gårdsförhandlingar” så det kändes kul att få träffa er igen.
  Jag är inte med i Facebook.
  Hoppas att vi hörs och ses igen!
  /R

  Svara
  • Verkligen jättetrevligt att ni tittade förbi 🙂
   Vi får se till att vi ses igen;)
   Du får skaffa dig Facebook finns mycket kul där …
   Hälsa
   Tina

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This