Dagarna går så fort, alldeles för fort. Det är svårt att hinna med allt jag vill göra, skapa, lära mig, uppleva och alla jag vill träffa.

Jag njuter i fulla drag av att plantera, odla, sy, måla, planera, bygga och se hur Hermansdal växer fram och blommar.

I går fick vi ett kärt och oväntat besök. Ägarna till den gård vi först tänkt köpa innan det blev Hermansdal hade letat upp oss och kom och hälsade på .

logo_ataibi_2001

Det kändes härligt att få träffa dessa fina människor igen och jag blev så glad över att de tog sig tid för att söka upp oss.

Ibland så träffar man människor som berör och som känns nära även fast man egentligen inte känner varandra. Besöket i går fick mig att inse hur mycket det betyder att just stanna upp och ta sig tid mitt i allt det aktiva och umgås med de man trivs ihop med.

Jag vill inte känna att jag missat en massa härliga möten för att jag bara sprang på mitt i allt kreativt skapande. Nu fångar jag upp min insikt och gör något åt det.

20154232046158501067020_sbig

Ett grillparty på Hermansdal känns som en bra start …

Jag är övertygad om att vi alla skulle känna oss mer tillfreds i livet om vi tog oss tid att göra det som hjärtat bad oss om.

Vad kommer jag att vara lyckligast över att gräsmattan var perfekt eller att jag fick skratta ihop med vänner och bekanta en gång extra .

Dela till dina vänner:
error: Content is protected !!