Vilka blommor vi får beror på vilka frön vi sår
Av Tina på Hermansdals Gård
den 1 nov, 2018

Hej fina du,

Sitter här i mörkret och skriver medans dagen ljusnar. Det är en härlig start på en ny dag på. En kopp te och tid att fundera över livet det kan räcka ibland för att en inre ro ska infinna sig. Det börjar dyka upp minnen på FB om Nyckeln till Hälsa som snart fyller ett år. Fantastiskt vilken resa det varit och vilken respons vi har fått. Det ena leder till det andra och vi har haft en fantastisk sommar med saltmoxakurser och är i full färd med webbkursen och bok nummer två. Vi har tack vare Nyckeln till Hälsa och våra kurser mött en massa underbara människor. Varje gång jag bläddrar i den så tänker jag vilken bok vi har skrivit och känner mig tacksam över att vi kom i mål.

Jag kände för många år sedan att jag ville skriva en bok. Det var ett litet frö jag sådde som låg där och väntade på att rätt förutsättningar skulle komma. Flera år senare föddes den och jag kunde inte vara en stoltare ”mamma”. Det är häftigt med böcker för de överlever en. De finns kvar att läsas långt efter att vi själva gått vidare. Att känna att vi hjälper människor till ett bättre mående och sprider ringar på vattnet med kunskapen vi delar skänker stor glädje. TACK alla ni som läst Nyckeln till Hälsa, varit på våra kurser och vill komma tillbaka, kommenterar, mailar och talar om att ni tycker om det vi gör, ni är bensin som gör att vi jobbar vidare för att hjälpa fler. Ni sprider med er energi bra ringar på vattnet.

Jag har nya frön som är planterade och som väntar på att få gro. De väntar på att jag ska skapa rätt förutsättningar för dem så att de kan växa och blomstra. De väntar på att jag ska ta action för att de ska få växa upp till nya blommor. Allt det vi sår får vi skörda. Vi kanske inte skördar det där vi planterade det, eller det kanske inte blir den blomman vi trodde, men sättet vi beter oss på kommer att skapa något.

Det vi skickar ut får vi tillbaka på det ena eller andra sättet. Energi smittar, sprider sig och kommer tillbaka så var noga med vad du planterar för frön. Sköt om dina frön och bli den bästa trädgårdsmästaren du kan för att de ska trivas och växa. Nu ska jag ägna resten av den här dagen till att rensa ogräs i min rabatt och ge mina nya frön den bästa näringen och omvårdnaden jag kan så att de växer upp till vackra och färgsprakande blommor.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

http://www.hermansdal.com/webbshop

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!