den 1 nov, 2018
Vilka blommor vi får beror på vilka frön vi sår

Hej fina du,

Sitter här i mörkret och skriver medans dagen ljusnar. Det är en härlig start på en ny dag på. En kopp te och tid att fundera över livet det kan räcka ibland för att en inre ro ska infinna sig. Det börjar dyka upp minnen på FB om Nyckeln till Hälsa som snart fyller ett år. Fantastiskt vilken resa det varit och vilken respons vi har fått. Det ena leder till det andra och vi har haft en fantastisk sommar med saltmoxakurser och är i full färd med webbkursen och bok nummer två. Vi har tack vare Nyckeln till Hälsa och våra kurser mött en massa underbara människor. Varje gång jag bläddrar i den så tänker jag vilken bok vi har skrivit och känner mig tacksam över att vi kom i mål.

Jag kände för många år sedan att jag ville skriva en bok. Det var ett litet frö jag sådde som låg där och väntade på att rätt förutsättningar skulle komma. Flera år senare föddes den och jag kunde inte vara en stoltare “mamma”. Det är häftigt med böcker för de överlever en. De finns kvar att läsas långt efter att vi själva gått vidare. Att känna att vi hjälper människor till ett bättre mående och sprider ringar på vattnet med kunskapen vi delar skänker stor glädje. TACK alla ni som läst Nyckeln till Hälsa, varit på våra kurser och vill komma tillbaka, kommenterar, mailar och talar om att ni tycker om det vi gör, ni är bensin som gör att vi jobbar vidare för att hjälpa fler. Ni sprider med er energi bra ringar på vattnet.

Jag har nya frön som är planterade och som väntar på att få gro. De väntar på att jag ska skapa rätt förutsättningar för dem så att de kan växa och blomstra. De väntar på att jag ska ta action för att de ska få växa upp till nya blommor. Allt det vi sår får vi skörda. Vi kanske inte skördar det där vi planterade det, eller det kanske inte blir den blomman vi trodde, men sättet vi beter oss på kommer att skapa något.

Det vi skickar ut får vi tillbaka på det ena eller andra sättet. Energi smittar, sprider sig och kommer tillbaka så var noga med vad du planterar för frön. Sköt om dina frön och bli den bästa trädgårdsmästaren du kan för att de ska trivas och växa. Nu ska jag ägna resten av den här dagen till att rensa ogräs i min rabatt och ge mina nya frön den bästa näringen och omvårdnaden jag kan så att de växer upp till vackra och färgsprakande blommor.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

http://hermansdal.com/webbshop

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This