den 2 nov, 2018
Bli din egen drömfångare

Hej fina du,

Fredag och vi ser fram emot ännu en inspelningshelg av saltmoxakursen det ska bli riktigt roligt att släppa den och få sprida saltmoxan över Sverige. Ni är många som väntar och vi jobbar på så mycket vi bara kan. 😉 Vi har övervunnit många rädslor och lärt oss massor av bokprocessen, kurser och nu en webbkurs. Allt det vi lärt oss har utvecklat oss både som människor, som författare och kurshållare. För varje gång man gör något och lär sig av processen blir vi bättre på det vi gör. Vi måste bara våga sätta i gång. Vi måste börja GÖRA något aktivt så att energin kan komma i rullning.

Vi växer med uppgifterna så är det. Det är många situationer man vill slippa men de finns där för att förändra oss och få oss att växa och utvecklas. Det gäller att våga bestämma sig för vad det är vi vill uppnå och börja agera. Gör vi inget kommer det att fortsätta vara en dröm. Det är en stor skillnad på att önska sig något av jultomten och faktiskt bestämma sig för vad man vill 😉

Agerande är skillnaden mellan att bara önska och att ta sig dit. Våga håll kvar målet trots att du inte vet hur det ska gå till. Det är ofta där vi misslyckas. När vi inte vet hur resan ser ut tror vi inte att den är möjlig och ger upp utan att ens försöka.

Jag kan räkna upp många saker som jag har i mitt liv som jag kommer i håg när jag “önskade” att jag hade och nu är de här. Jag kan också räkna upp en mängd situationer i livet som jag helst hade velat slippa. I efterhand kan jag se att de behövdes för att jag var tvungen att utvecklas för att klara av nästa steg på min resa. Det var en del för att jag tillslut skulle ta mig i mål. Att vi inte når målet på en gång betyder inte att det inte kommer att gå det behövs bara mer tid eller så behöver vi gå en annan väg.

Ju bättre vi mår och starkare vi är mentalt, känslomässigt och fysiskt desto lättare är det att komma vidare i livet. Har vi en låg energinivå och “brist” kinesiskt sett, kommer energin att stanna upp både i vår kropp, vårt känsloliv och runt omkring oss. Börja med att ta hand om och stärk dig själv så kommer både inspiration och kraft att ta dig dit du vill.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

http://hermansdal.com/webbshop

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jag tror min ätstörning börjar läka! - […] I fredags läste jag ett så bra inlägg på Hermansdalsbloggen om det här med att göra förändringar. Exakt så…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This