den 31 okt, 2018
Det som är tufft leder alltid till utveckling förr eller senare

Hej fina du,

Vet man inte vad höstrusk betyder så är det bara att titta ut genom fönstret 😉 Det blåser, viner och regnar på tvären. Några löv på träden hänger envist kvar men snart är de också nakna och väntar på våren. Mitt operationsdatum verkar lysa med sin frånvaro och jag hänger i luften. Jag har sagt att jag kan med kort varsel och hoppas att det ska hjälpa mig att få en tid så snart som möjligt. Det är tufft att vänta och inte veta. Det går inte att planera in saker man vill göra mer än med kort varsel så nu missar jag Mia Skäringer som kommer till Jönköping i Mars. Jättetråkigt men så ser det ut nu.

Det är en träning att hålla den positiva lågan uppe och ha tillit till att det är det bästa som sker. Jag är bra på det. Jag har med facit i handen upptäckt gång på gång att det som kan kännas som ett nederlag i slutändan visar sig bli en vinstlott. Min kropp kommer förmodligen att vara i ett ännu bättre skick när det är dags och läkningen kommer att ske i rekordfart. Det är bara att moxa på och göra det jag kan tills det blir dags.

Jag stängde almanackan för telefonkonsultationer på grund av den kommande operationen men öppnar upp den igen och kan plocka in några stycken under November. Är du en av de som frågat så skicka ett mail till info@hermansdal.com så löser vi en tid.

Livet är i ständig förändring och även om vi vill att vissa saker aldrig ska förändras så gör de det. Det är som med Yin och Yang det är en ständig pågående rörelse. När vi får för mycket av det ena så kommer kropp och själ att försöka skapa ballans igen. Naturen gör det hela tiden och ballansen behövs för att vi ska vara friska och må bra. Att gå och vara irriterad för att jag inte fick min operationstid när det var planerat kommer inte att hjälpa mig.

Det är allt vi tycker är svårt som vi utvecklas av. Så har det varit för mig och är förmodligen så för dig också. Vi kommer att hjälpa oss själva när vi följer flödet och accepterar att vi alla har en resa. Vi har mängder med saker vi ska lära oss. Inget kommer att försvinna av sig själv. När vi lärt oss det vi behöver så kommer situationerna att sluta dyka upp. Det kan vara rädslor för olika saker eller att vi har svårt att säga ifrån. Det kan vara vänner eller kärleken som ständigt sviker. Det kan även vara att vi inte hittar vår hälsa. Situationer upprepar sig gång på gång tills vi förändrar oss själva och sättet vi hanterar situationer på eller tänker om människor. Den enda vi kan göra något åt är oss själva.

Det spelar ingen roll hur bra vi äter eller hur ofta vi saltmoxar om vi inte ser helheten och lever våra liv på för oss ett hållbart sätt där vi trivs. Vi kommer ständigt att med livsstilen skapa obalanser som vi måste rätta till. Visst hjälper det oss att vi stärker oss på alla sätt som går men riktig ballans och harmoni kommer vi att känna först när vi tycker om oss själva och känner en trygghet i att vi klarar av livet och det som dyker upp på vägen.

När vi är starkare kommer känslorna att transformeras lättare och vi kommer tycka att det är självklart att inte bli illa behandlade eller utnyttjade. Mår vi bra inifrån och inte har för stora brister så kommer vi att göra bättre val för oss själva. För att behålla kraften behöver vi hitta vart vi läcker energi och täta hålen. Tankar kan vara riktigt dränerande så se upp med vad du tänker och fundera över varför tankarna dyker upp 😉

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

http://hermansdal.com/webbshop

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This