Vi välkomnar vintern och väntar på fiber
Av Tina på Hermansdals Gård
den 26 nov, 2018

Hej fina du,

Vilken helg vi har haft webbkursen i saltmoxa är klar och jag har ridit på Ice för första gången sedan jag fick cancer. Det är dags för ett nytt fantastiskt kapitel i livet nu det känner jag i varje fiber av min kropp. Mitt vattenelement är starkare än det varit på många år. Jag var inte ens nervös när jag skulle klättra upp. Rädsla är vattenelemntets känsla och börjar du känna dig rädd och måla upp katastrofsituationer som inte är verkliga eller anar faror som ingen annan kan se så är det ditt vattenelement du ska stärka.

I går kväll blev det väldigt  tydligt att vi bor på landet och har en urusel internetuppkoppling. Den i kombination med söndagkväll när alla grannar är ute på nätet och har ”ätit upp” internet trafiken som försöker ta sig fram till Hermansdal gjorde att vi inte kunde ladda upp filerna. Men ”hang in there ” vi har en plan. Datorn får hänga med till civilisationen så snart är den ute i etern. Gissa om vi längtar efter fibern som är på väg nu. Det inte lätt att vara bloggare eller jobba med nätet utan internet. Ser ni några röksignaler i skyn kan det vara vi som försöker nå fram. Det kan också vara saltmoxan som ryker färdigt  innan vi tar in den 😉

De gamla ledningarna och att vi ligger längst ut från stationen gör att det inte finns något internet kvar till oss när det är flera inne. Det är som en meridian med för lite Qi och Yang den har inte kraft att hålla ett fritt flöde. Den har brist och behöver stärkas för att få tillräckligt med kraft. Undrar om vi ska prova att saltmoxa både telefonledning och telestation 🙂 Det kanske hjälper medan vi tålmodigt väntar på fibern som kommer att vara våra nya meridianer som gör att vi når omvärlden.

Vintern är här det blev tydligt i morse

Vi lämnar hösten och metallelementet och välkomnar vintern och vattenelementet

-10 var det när vi vaknade nu vill det till att klä på sig för att inte förlora yang och försvaga vattenelementet. Tack gode gud för långkalsonger, termobyxor och varma kängor, inte alltid snyggt men vem bryr sig så länge insidan mår bra. Du hittar fler tips på hur du stärker det superviktiga vattenelement i gårdagens blogginlägg och i Nyckeln till Hälsa.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

ANMÄL DIG TILL VÅR WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!