den 26 nov, 2018
Vi välkomnar vintern och väntar på fiber

Hej fina du,

Vilken helg vi har haft webbkursen i saltmoxa är klar och jag har ridit på Ice för första gången sedan jag fick cancer. Det är dags för ett nytt fantastiskt kapitel i livet nu det känner jag i varje fiber av min kropp. Mitt vattenelement är starkare än det varit på många år. Jag var inte ens nervös när jag skulle klättra upp. Rädsla är vattenelemntets känsla och börjar du känna dig rädd och måla upp katastrofsituationer som inte är verkliga eller anar faror som ingen annan kan se så är det ditt vattenelement du ska stärka.

I går kväll blev det väldigt  tydligt att vi bor på landet och har en urusel internetuppkoppling. Den i kombination med söndagkväll när alla grannar är ute på nätet och har “ätit upp” internet trafiken som försöker ta sig fram till Hermansdal gjorde att vi inte kunde ladda upp filerna. Men “hang in there ” vi har en plan. Datorn får hänga med till civilisationen så snart är den ute i etern. Gissa om vi längtar efter fibern som är på väg nu. Det inte lätt att vara bloggare eller jobba med nätet utan internet. Ser ni några röksignaler i skyn kan det vara vi som försöker nå fram. Det kan också vara saltmoxan som ryker färdigt  innan vi tar in den 😉

De gamla ledningarna och att vi ligger längst ut från stationen gör att det inte finns något internet kvar till oss när det är flera inne. Det är som en meridian med för lite Qi och Yang den har inte kraft att hålla ett fritt flöde. Den har brist och behöver stärkas för att få tillräckligt med kraft. Undrar om vi ska prova att saltmoxa både telefonledning och telestation 🙂 Det kanske hjälper medan vi tålmodigt väntar på fibern som kommer att vara våra nya meridianer som gör att vi når omvärlden.

Vintern är här det blev tydligt i morse

Vi lämnar hösten och metallelementet och välkomnar vintern och vattenelementet

-10 var det när vi vaknade nu vill det till att klä på sig för att inte förlora yang och försvaga vattenelementet. Tack gode gud för långkalsonger, termobyxor och varma kängor, inte alltid snyggt men vem bryr sig så länge insidan mår bra. Du hittar fler tips på hur du stärker det superviktiga vattenelement i gårdagens blogginlägg och i Nyckeln till Hälsa.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

ANMÄL DIG TILL VÅR WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This