den 9 dec, 2018
Att kunna få feber kan vara ett friskhetstecken

Hej fina du,

Det har varit tyst här på bloggen en dryg vecka hoppas du saknat våra inlägg. Vaknade med över 39 graders feber förra onsdagsmorgonen vilket är helt otroligt för mig. Jag har varit typen som aldrig får feber utan går och är hängig i månader utan att något bryter ut. Det är jättejobbigt att inte ha energi och vara hängig under så lång tid. Jag föredrar faktiskt hög feber några dagar som tar död på viruset och att jag blir frisk och pigg “på riktigt” igen. 🙂 Att det har blivit så har jag min allt starkare kropp att tacka för. Jag är tacksam för att jag ha lyckats ta mig hit.

Jag kände när jag gick över gränsen så att influensaviruset fick fäste och jag blev sjuk. Jag var trött och visste att jag var under attack som vi kallar det för när något försöker ta sig in genom Wei Qi (immunförsvaret). Jag kände också att jag blev kall när jag var ute men tänkte sen. Jag ska bara göra klart först. När jag kom in så gjorde jag inte heller det jag borde utan ordnade på med något annat och morgonen därpå hade jag resultatet 😉

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

Jag var trött för att kroppen fick jobba med ett virus som ville in och för att jag arbetat massor. Dessutom har jag på kort tid förlorat två av mina kära katter som varit mina familjemedlemmar under många år och det tar.  Jag hade därmed mindre qi och yang och blev dessutom och kanske därför fortare kall när jag var ute. Kylan gjorde att bristen blev större och mitt försvar svagare. Tillslut vann viruset och tog sig in.

Det som är naturligt för oss kan bli skadligt om balansen blir fel

Alla klimat är naturliga för oss och ska finnas men kan göra oss sjuka om vi har brister och obalanser. Vi blir sjuka för att balansen rubbas och något tar över. Vi behöver Qi, Yin, Yang, Blod och Essenser för att alla processer i kroppen ska fungera och för att vi ska hålla oss friska och vitala. En lagom mängd av allt gör att balansen inombords upprätthålls. Blir vi utsatta för kyla inifrån eller utifrån och kroppen inte har tillräckligt med tex yang kommer vi få symtom. Har vi yangbrist och äter för “kall” mat får vi ont i magen. Har vi inte tillräckligt med yang och qi och blir kalla när vi är ute kan vi få allt från urinvägsinfektion till influensa. Så se till att hålla dig varm på både in och utsida och vila lite extra speciellt om du är under attack.

Webbkursen i saltmoxa är nu i full gång och flera av er har skickat in svar på säkerhetsfrågorna och era moxakit är på väg till er. Det känns jätteroligt att fler får tillgång till saltmoxa och kan hjälpa sig själva. Jag väntar bara på att bli frisk så ska jag sätta i gång igen själv också. Jag längtar !!!

I kväll får ni som prenumererar på nyhetsbrevet ett par mumsiga recept på våra lussekatter och varma choklad på havremjölk så håll utkik på mailen 😉

Varma kramar från Hermansdal

Tina

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

ANMÄL DIG TILL VÅR WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com


Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This