den 5 nov, 2017
Vägen behöver inte vara spikrak för att nå målet

Hej alla fina bloggläsare

I det här blogginlägget så vill vi dela med oss av vår resa mot att bli med bok och hur bra det kan bli bara man inte ger upp. Vad ditt mål är och vad du drömmer om vet bara du men vi vill berätta om vår resa och hoppas att den skall inspirera dig till att hålla ditt mål i sikte och inte ge upp på vägen.

Det är så spännande att titta tillbaka på livet och se resan man gör för att ta sig i mål. Den är långt i från spikrak, det går upp och det går ner, man hinner undra varför och ge upp flera gånger.

I slutändan så kan man se att alla de hinder som fanns ledde en in på en väg som egentligen blev bättre och gjorde att man hamnade mer rätt än vad man någonsin kunde föreställa sig.

Man måste bara hålla kvar sitt mål och fortsätta även när man stöter på patrull. Hur många gånger har man inte gråtit över en förlorad kärlek ända tills man träffar nästa och tycker att det är det bästa som har hänt?

Är det någonting som jag lärt mig så är det att lyssna på när det inte är ett flöde och lita på de tecken jag får och vad magkänslan säger mig. Hur tråkigt det än kan kännas när vissa planer går i stöpet och man tror att drömmarna går i kras så fortsätter man bara att ha målet i sikte och lyssna på vad som kommer till oss så dyker nya vägar upp.

Vårt bokprojekt om hälsa och friskvård började som en webkurs och blev tillslut en 480 sidors bok i fyrfärgstryck.

Den vägen har varit långt ifrån spikrak och vi har stött på mängder med problem, det vi kan se nu i efterhand är att de hinder som dök upp på vägen har gjort vårt budskap i boken ännu bättre och vi har lärt oss massor av varje utmaning vi fått.

Det skulle ha varit lätt att ge upp många gånger, och jag kommer ihåg hur jag slet mitt hår (det lilla jag hade kvar när jag var som sjukast) efter att någon eller tekniken “förstörde” ett USB minne fullt med text och spred ut den på 558 sidor.

Det var inte lätt att starta om och just då tänkte vi inte ens på att boken skulle bli så tjock som 480 sidor vilket den nu är.

När cancern dök upp i livet ändrades mycket efter ett möte med den förhatliga sjukdomen så förändras man för alltid tror jag. Det gjorde vi alla här på Hermansdal i alla fall. Vi har sista åren ätit bra och levt i harmoni med naturen och oss själva men nu har vi tagit det till en ny nivå med strålande resultat både kroppsligt och själsligt. Bara att upptäcka vad man egentligen vill göra i livet och inte haka upp sig på oviktiga saker är en gåva som inspirerar.

Vi hade hittat ett tryckeri som vi trodde passade oss och boken bra, i sista sekund så visar det sig att det var inte alls det vi behövde och boken hade inte alls blivit så fin som vi ville ha den. Vi var för okunniga helt enkelt. Vi bröt i hop och stod handfallna men fick hjälp.

Då hittar vi på första sökningen efter någon som kan hjälpa oss, Helena Boström på www.hbrd.se som visar sig vara en skänk från ovan. Inte nog med att hon faktiskt ser ut som en ängel så har hon också visat sig vara en också. Vi ser verkligen fram emot kommande projekt tillsammans.

Via henne så får vi kontakt med vårt nya tryckeri Danagård Litho och Göran som så super proffsigt har hjälpt oss och svarat på oändliga frågor och nu ser till att vi får vår älskade bok levererad till Hermansdal den  1 december. Dessutom så drivs hela tryckeriet av egen vindkraft vilket för oss ger en extra guldkant på vårt helhetstänk.

Vi har fått så mycket hjälp på vägen och haft så många fler input under den här bokresan och vi är tacksamma för allt även det som var jobbigt i stunden. Det känns verkligen som om det är meningen att den här boken skulle bli till och nå ut.

I går så släppte vi vår nya hemsida och med den så gick det att förhandsboka boken. Det gensvar vi fick gör oss riktigt berörda vi är så tacksamma över alla som visar sitt intresse och vill beställa vårt skötebarn

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här!

Senaste veckan när jag suttit i min favoritfåtölj och jobbat så har jag haft en väldigt söt talgoxe som envist sitter och tittar på mig utanför fönstret. Igår när jag satt och skrev och tacksamt såg hur bok ordrarna trillade in på mailen och med den lilla talgoxen utanför fönstret slog jag upp i Solögas bok vad Talgoxe stod för och blev överlycklig. En kort stund senare så känner jag en kylig bris på min högra sida det var som ett vinddrag fast på ett ställe jag kunde stoppa in handen i den och känna kylan. Jag blev förvånad och bad Annelie gå och titta om källardörren stod öppen och frågade om hon kände att det var kallt och jag fick ett nej på båda frågorna. När hon sa till mig, fråga vem det är så visste jag direkt att det var min guide som var där för att tala om att allt skulle gå bra.  Rörd och med ett mosigt hjärta så lutar jag mig mot min lilla kompis talgoxen och det stöd jag fick från andra sidan i samma stund som vi släppte boken.

Inte nog med att vi ger ut vår första bok nu, så släpper min kära vän och soulsister Vivi Linde sin första bok den 14 November. Det är  så coolt och hade någon sagt det till oss för 29 år sedan när vi träffades så hade vi aldrig trott på vad livet hade i beredskap för oss.

 

Så håll ditt mål i sikte och ge inte upp på vägen.

Det finns ingen anledning till att du inte skulle nå dit du vill.

Kan vi kan du.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Håll utkik den 1 december släpps vår bok om den kinesiska medicinen med mera. I den kommer vi  förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Du kan redan nu förbeställa boken i vår webbshop http://hermansdal.com/store

Vill du vara säker på att få boken levererad innan jul bör du förbeställa redan nu. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på “Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Att få ordning på känslorna viktigare än du tror… - […] Vägen behöver inte vara spikrak för att nå målet […]

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This