Tillit skapar ett inre lugn
Av Tina på Hermansdals Gård
den 17 okt, 2018

Hej fina du,

Nu har jag tagit sats  i drygt ett halvår för min stora operation. Läkaren skrev att den skulle bli i slutet av Oktober början av November. Jag har försökt att toppa min hälsa och vitalitet. Jag har städat undan en massa måsten och kapat energitrådar så att jag ska kunna ägna mig till 100 % på att bara läka för att så snabbt som möjligt kunna vara tillbaka i livet med nya ”bröst”. Som jag har längtat, bävat och varit rädd med skräckblandad förtjusning samtidigt som jag verkligen ser fram emot att få bli hel igen.

När jag nu ringer och undrar när jag ska få min tid så får jag veta att det vet ingen. Det blir till att hänga i luften och vänta. Har jag tur så blir det före jul. Jag kände att luften gick ur mig. Det är jobbigt att ta sats och samla kraft utan att veta när den ska bli av. Nu är det som det är och jag ser det som att det finns väl en anledning till att det är som det är och att det är för det bästa som det drar ut på tiden.

Är det något jag har lärt mig av livet så är det att det som kan verka som ett nederlag oftast visar sig bli en vinst i slutändan. Hur många gånger har vi inte känt att vi förlorat något och i slutändan har vi fått något bättre. För mig har det hänt en massa gånger så jag har tillit till att det kommer att lösa sig på bästa sätt nu också.

Det kanske är meningen att jag ska hinna skriva mer på ”Känsloboken” innan det är dags eller jag kanske ska hinna saltmoxa ännu ett tag för att bygga upp mina reserver. Eller jag kanske bara tränas i tålamod och tillit 🙂 Vad vet jag det kommer att visa sig 😉 Nu hoppas jag på att jag har ”tur” så att det blir av innan jul.

Om det känns som att du förlorar allt? Tänk på att träden förlorar alla sina löv varje år och ända står de stadigt och tålmodigt och väntar, övertygade om att bättre dagar ska komma. Jag lugnar sinnet med min tillit. På det sättet kommer det uppskjutna operationsdatumet inte skapa obalanser och dränera mig på energi. Jag fokuserar på att vara i nuet och fortsätter att njuta av hösten tills det är dags. Att älta något som vi inte kan påverka gör oss svaga och tar vår energi.

När vi bodde i Vendel på vår gård där hade jag blinkande lampor runt mig lite varstans även fast elen var ny. På Hermansdal har jag också sällskap och lamporna blinkar när jag är i närheten. Jag tar det som ett tecken på att jag har det stöd jag behöver och att allt kommer att bli bra.

Varma kramar från Hermansdal

Tina

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

WEBBKURS I SALTMOXA

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

1 kommentar

  1. Precis så är det! Inte förräns efteråt ser man att det fanns en mening, även om det i stunden känns ” jobbigt”. Många kramar till dig ❤

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!