den 17 okt, 2018
Tillit skapar ett inre lugn

Hej fina du,

Nu har jag tagit sats  i drygt ett halvår för min stora operation. Läkaren skrev att den skulle bli i slutet av Oktober början av November. Jag har försökt att toppa min hälsa och vitalitet. Jag har städat undan en massa måsten och kapat energitrådar så att jag ska kunna ägna mig till 100 % på att bara läka för att så snabbt som möjligt kunna vara tillbaka i livet med nya “bröst”. Som jag har längtat, bävat och varit rädd med skräckblandad förtjusning samtidigt som jag verkligen ser fram emot att få bli hel igen.

När jag nu ringer och undrar när jag ska få min tid så får jag veta att det vet ingen. Det blir till att hänga i luften och vänta. Har jag tur så blir det före jul. Jag kände att luften gick ur mig. Det är jobbigt att ta sats och samla kraft utan att veta när den ska bli av. Nu är det som det är och jag ser det som att det finns väl en anledning till att det är som det är och att det är för det bästa som det drar ut på tiden.

Är det något jag har lärt mig av livet så är det att det som kan verka som ett nederlag oftast visar sig bli en vinst i slutändan. Hur många gånger har vi inte känt att vi förlorat något och i slutändan har vi fått något bättre. För mig har det hänt en massa gånger så jag har tillit till att det kommer att lösa sig på bästa sätt nu också.

Det kanske är meningen att jag ska hinna skriva mer på “Känsloboken” innan det är dags eller jag kanske ska hinna saltmoxa ännu ett tag för att bygga upp mina reserver. Eller jag kanske bara tränas i tålamod och tillit 🙂 Vad vet jag det kommer att visa sig 😉 Nu hoppas jag på att jag har “tur” så att det blir av innan jul.

Om det känns som att du förlorar allt? Tänk på att träden förlorar alla sina löv varje år och ända står de stadigt och tålmodigt och väntar, övertygade om att bättre dagar ska komma. Jag lugnar sinnet med min tillit. På det sättet kommer det uppskjutna operationsdatumet inte skapa obalanser och dränera mig på energi. Jag fokuserar på att vara i nuet och fortsätter att njuta av hösten tills det är dags. Att älta något som vi inte kan påverka gör oss svaga och tar vår energi.

När vi bodde i Vendel på vår gård där hade jag blinkande lampor runt mig lite varstans även fast elen var ny. På Hermansdal har jag också sällskap och lamporna blinkar när jag är i närheten. Jag tar det som ett tecken på att jag har det stöd jag behöver och att allt kommer att bli bra.

Varma kramar från Hermansdal

Tina

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

WEBBKURS I SALTMOXA

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

1 kommentar

  1. Precis så är det! Inte förräns efteråt ser man att det fanns en mening, även om det i stunden känns ” jobbigt”. Många kramar till dig ?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This