den 18 okt, 2018
En webbkurs föds

Hej fina du,

Vilka underbara dagar vi har det finns inget mer att önska av den här hösten. Det här är den perfekta nedtrappningen inför vintermånaderna. Jag känner att jag hinner med allt jag behöver göra innan frosten kommer.I helgen kommer vi att jobba med webbkursen dygnet runt. Jätteroligt att så många har förhandsbokat och vill vara med. Vi får många frågor om hur det fungerar så vi tänkte passa på att förtydliga lite  😉

Man förhandsbokar sin kurs om man vill vara säker på att få plats i första omgången

Vi behöver veta hur många som vill vara med för vi har inte obegränsat med de moxakit som ingår i kursen. Eftersom vi har en återkoppling med alla som går kursen behöver vi planera in tid för den också. Samma sak gäller vår slutna FB grupp Nyckeln till Hälsa- Moxa Magic som alla som gått kursen får tillträde till. Vi lägger ner tid på att svara på frågor och finns till hands även efter kursen och därför måste vi se till att vi har även den tiden som behövs.

Webbkursen har man tillgång till i sex månader. Man kan alltså titta på föreläsningar och instruktionsfilmer hur många gånger som helst under den tiden. Du får även en PDF som du kan skriva ut som ett kurshäfte. Efter att du tagit del av den kunskap du behöver för att utföra saltmoxa får du ett test med några kontrollfrågor. När vi ser att du förstår hur du ska göra och vad du inte ska göra så skickar vi ditt moxakit och det är bara att sätta igång att använda det fantastiska självhjälpsverktyget.

Moxakit inklusive frakt ingår i kursavgiften. Du kan välja mellan att betala med Swish eller Payson. Väljer du Payson så kommer en faktura att skickas ut när vi vet vilket datum vi släpper kursen. Du kan där även välja att delbetala om du vill. Vi kommer att släppa kursen under November men vågar inte ge er ett exakt datum ännu. Men vi lovar att vi jobbar på varje ledig stund.

För de av er som mailar och frågar om vi kommer att ha kurser på Hermansdal i vår och sommar igen så är svaret JAAAA ABSOLUT 🙂 Vi älskar att ha kurser och dela med oss av vår kunskap för att fler ska få verktyg till att må bättre. Vi har så mycket idéer i huvudet om vad vill göra vi ska bara hinna med. Det är jättekul att i stort sett alla som varit hos oss på kurs i sina utvärderingar skrev att de ville komma tillbaka. Det ger massor med energi att vi lyckats få er att trivas och vilja lära er mer.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

WEBBKURS I SALTMOXA

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This