den 16 okt, 2018
Är du den blomman du vill vara

Hej fina du,

Jag njuter i fulla drag av de varma sköna och otroligt vackra höstdagarna. Jag är tacksam över att få bo på en fantastisk plats som Hermansdal. Hoppas du också har möjlighet att ta dig ut i naturen och hämta kraft och njuta av höstprakten.

Det är många som våndas över den kommande vintern och dagarna som blir mörkare för varje dag. Själv är jag tacksam för ännu en höst i mitt liv och jag hoppas på en snörik vinter. Jag ser fram emot att   vara ute i snön och komma in i värmen och dricka en kopp varm choklad och titta på en film eller sätta mig och skriva eller måla. Jag är tacksam för varje dag i livet även de som regnar bort eller de som innehåller händelser och känslor som är jobbiga.

Det här med tacksamhet och att kunna se det som är bra runt oss trots att vi kanske inte alltid är där vi vill vara kan vara tufft för många. Det är precis som att de inte ser skogen för alla träd. De väljer av gammal ohejdad vana att fokusera på det som är negativt i stället för att fokusera på det som faktiskt är bra, till och med riktigt bra.

När en blomma inte blommar som den ska så ändrar vi på omgivningen så att den ska trivas bättre inte på blomman. Vi respekterar blommans behov för att trivas. Om du inte mår bra och inte kan vara den blomma du vill,  ge dig själv en chans och undersök vad det är som gör att du inte mår bra. Det är något runt dig som du behöver ändra på för att du ska kunna ta dig dit du vill.

När man som jag arbetar med människor och djurs läkningsprocesser och är med på deras resor blir det tydligt. Till synes små förändringar kan göra att stora saker faller på plats. Så är det med hälsa och själsligt välmående också, i bland är det en liten tuva som gör att inte vagnen rullar framåt. När tuvan är borta så är vi på rätt väg igen.

Det vi fokuserar på växer för att vi matar det med vår energi. Det vi skickar ut attraherar vi och får tillbaka som en magnet. Om jag inte kan glädja mig åt det jag har varför skulle jag bli lyckligare över mer? Jag är tacksam över varje steg mot hälsa. Även om jag inte är riktigt där jag vill vara så är jag på väg. Vad vill du fokusera på och vad vill du ska växa i ditt liv?  Även de mörkaste dagarna finns det något att vara tacksam över. Det vet man när man har tittat döden i vitögat och upptäcker allt som man vill hinna göra innan det är dags att vandra vidare.

Nu ska jag tända en saltmoxa och starta den här fantastiska dagen med att tacksamt ta emot den kinesiska medicinens läkande kraft. Om jag ska orka hjälpa andra att läka och dela med mig av min kunskap måste jag börja med att ta hand om mig själv.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

WEBBKURS I SALTMOXA

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This