Snart är ett nytt magiskt 2018 här

Hej fina bloggläsare

Julen är slut även om den mysiga känslan och alla tomtar och granar är kvar. Det nya året närmar sig med stormsteg och det finns inget som jag gillar mer än att ha ett nytt kapitel och ett nytt oskrivet blad i livet framför mig. För varje år som går så gillar jag nyår bättre och bättre inte för festen och champagnen utan för just den där känslan av att jag har ett helt nytt år framför mig som jag kan göra vad jag vill med. När man upptäcker att man faktiskt kan påverka vad som händer i livet och att man tar sig dit om man verkligen vill och jobbar för det, så blir det så mycket mer inspirerande. Det är en oerhörd kraft i att inte känna sig som ett offer för omständigheterna utan kunna ta tag i livet och alla aspekter av det och göra något av det.

Jag har ”beställt” saker och händelser i hela mitt liv och inser att jag faktiskt har kommit i mål med många av dem och livet är inte slut  ännu 😉 Min viktigaste och allvarligaste har varit det jag beställde när jag blev med cancer. Nu är jag på riktigt på god väg mot en hälsa och vitalitet som jag inte ens hade innan cancern gjorde entre i mitt liv, det känns magiskt och helt fantastiskt. Jag kommer att nå mitt mål även här och kliva av cancertåget starkare än vad jag varit någon gång i mitt liv.

Jag känner mig som ett barn på julafton nu när jag står inför 2018 års dörr och väntar på att få öppna den.

Vi skall trycka andra upplagan av Nyckeln till Hälsa eftersom första upplagan snart är slut, det är helt fantastiskt och så himla inspirerande !!!

Jag skall träna och tävla med min fantastiska soulmate och unghäst Heaven sent a Gift ”Joey” och jag gör det tillsammans med min kära vän och tränare Roger Snäll och bästa Teamet av fina människor som tränar i hop. Jag längtar till vårt Team möte i Januari.

Jag har min halvskrivna bok om känslor som kommer att bli något helt nytt på marknaden och som har ropat länge på att få komma i tryck. Vi har så mycket som vi vill dela med oss av till andra här på Hermansdal och det kommer att göra skillnad i människors liv, vilket är vår största inspirationskälla.

Jag kommer att ha kraft det här året att fortsätta med mina trädgårdsprojekt och att utveckla Hermansdal till den kursgård vi vill skapa.

Jag kommer att måla både utvändigt och i min lilla ateljé och inte minst så kommer jag att få skapa minst ett nytt bokomslag och nya illustrationer. Vilken glädje 🙂

De närmaste dagarna ägnar jag till att röja på kontoret och rensa bland  gamla papper och annat som inte gör någon nytta längre. Jag slänger hej vilt och jag älskar det. Ju mer plats jag kan göra desto mer nytt kommer jag få plats med 2018. Det handlar naturligtvis mer om en energikänsla och inte att fylla livet med nya saker.

Precis som att kropp och själ trivs med ett fritt flöde av QI i kroppen så gör hemmet det. Hermansdal vill ha fritt flöde av energi precis som kroppen vill och för att skapa det så är rensning ett supertips. Gör dig av med det som inte ger dig bra energi och får dig att må bra. Fundera på vad som fyller dig med inspiration och glädje och bestäm dig för att ta dig dit. Hittar du inte ett tydligt mål så kommer du inte fram och gör du inte ett aktivt val för att ta dig dit så händer inget heller.

Känn efter, vad skulle få dig att vilja sätta igång.

Inspirationskramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Nu kan du beställa vår bok om den kinesiska medicinen. Den är skriven så att du helt utan någon som  helst förkunskap skall kunna förstå grunderna i den kinesiska medicinen, och få förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever.

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på ”Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Läcker du energi?

Läcker du energi?

Hej fina du, Vi måste genomleva den kallaste Majmånaden jag kan minnas. Känslan av att sakna långkalsonger i Maj och...

läs mer

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!