När Yin är som störst föds Yang

Redan 3 e advent tiden rusar iväg och jag ser fram emot ett både julen och 2019. Varje nytt år är som ett oskrivet blad som jag kan fylla med vad jag vill. Det är underbart att få börja i en ny almanacka och sätta upp mål. Jag väntar fortfarande på en operationstid men inser att jag snart inte vill vänta längre. Det kommer att bli försent. Jag vill inte sätta hela mitt liv på ”hold” och inte kunna planera in varken kurser på Hermansdal, telefonkonsultationer eller träning med hästarna i vår och sommar. Som det känns nu vill jag inte ha en tid förrän till hösten. Det är alldeles för mycket jag vill uppleva under vår och sommar och jag vill inte vara handikappad och inte kunna rida, klippa gräset eller ha kurser vilket jag älskar.

Alla är trötta och längtar efter julledigheten. Yin är som störst ute nu men snart vänder det och kraften kommer tillbaka Hang in there 😉  Yin står för det inre och djupet så det är kanske inte så konstigt att vi ska söka oss inåt och sova mer när yin är som störst ute. Ju mer vi klarar av att vila nu desto mer kraft kommer vi att ha till våren när yang vaknar och det är dags att sätta igång igen.

Vila handlar inte bara om att vila kroppen som är det första vi kanske tänker på. Att hitta ro i sinnet släppa oförrätter, gammalt groll och dåliga erfarenheter är lika viktigt. Kanske är det till och med viktigare eftersom våra tankar skapar känslor som sätter sig i kroppen som fysiska symtom.

Nytt år nya tag

Så här i slutet på året tycker jag att det är perfekt att se tillbaka på det som varit och släppa det jag inte längre vill ha för att skapa utrymme för nya upplevelser och erfarenheter. Det känns nytt och spännande  med ett oskrivet blad i mitt liv. 

Vi behöver lära oss saker, utvecklas och förändras för att vi ska kunna skapa en förändring i våra liv. Vi når inte våra drömmar och mål om vi inte utvecklas under resans gång. Vi behöver växa, utvecklas och mogna för att klara det nya vi vill ha i våra liv. När yin är som störst är det perfekt att stanna upp och leta i sitt inre efter det är vi längtar efter. Det är nu vi ska hitta målen och planera, resan börjar till våren. Vad vill du ha i ditt liv?

Varma Kramar från Hermansdal

Tina

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

ANMÄL DIG TILL VÅR WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!