den 16 dec, 2018
När Yin är som störst föds Yang

Redan 3 e advent tiden rusar iväg och jag ser fram emot ett både julen och 2019. Varje nytt år är som ett oskrivet blad som jag kan fylla med vad jag vill. Det är underbart att få börja i en ny almanacka och sätta upp mål. Jag väntar fortfarande på en operationstid men inser att jag snart inte vill vänta längre. Det kommer att bli försent. Jag vill inte sätta hela mitt liv på “hold” och inte kunna planera in varken kurser på Hermansdal, telefonkonsultationer eller träning med hästarna i vår och sommar. Som det känns nu vill jag inte ha en tid förrän till hösten. Det är alldeles för mycket jag vill uppleva under vår och sommar och jag vill inte vara handikappad och inte kunna rida, klippa gräset eller ha kurser vilket jag älskar.

Alla är trötta och längtar efter julledigheten. Yin är som störst ute nu men snart vänder det och kraften kommer tillbaka Hang in there 😉  Yin står för det inre och djupet så det är kanske inte så konstigt att vi ska söka oss inåt och sova mer när yin är som störst ute. Ju mer vi klarar av att vila nu desto mer kraft kommer vi att ha till våren när yang vaknar och det är dags att sätta igång igen.

Vila handlar inte bara om att vila kroppen som är det första vi kanske tänker på. Att hitta ro i sinnet släppa oförrätter, gammalt groll och dåliga erfarenheter är lika viktigt. Kanske är det till och med viktigare eftersom våra tankar skapar känslor som sätter sig i kroppen som fysiska symtom.

Nytt år nya tag

Så här i slutet på året tycker jag att det är perfekt att se tillbaka på det som varit och släppa det jag inte längre vill ha för att skapa utrymme för nya upplevelser och erfarenheter. Det känns nytt och spännande  med ett oskrivet blad i mitt liv. 

Vi behöver lära oss saker, utvecklas och förändras för att vi ska kunna skapa en förändring i våra liv. Vi når inte våra drömmar och mål om vi inte utvecklas under resans gång. Vi behöver växa, utvecklas och mogna för att klara det nya vi vill ha i våra liv. När yin är som störst är det perfekt att stanna upp och leta i sitt inre efter det är vi längtar efter. Det är nu vi ska hitta målen och planera, resan börjar till våren. Vad vill du ha i ditt liv?

Varma Kramar från Hermansdal

Tina

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

ANMÄL DIG TILL VÅR WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This