När vi väljer nya vägar behöver vi göra nya val


Hälsa, Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa / fredag, oktober 19th, 2018

Hej fina du,

En frostig höstmorgon med några minus på termometern bjöds vi på när vi vakande. Så fantastiskt vackert att se solen gå upp och komma in i stallet och höra hästarna mumsa. Det finns inget mer rogivande än just det ljudet. Förbereder oss för fullt inför helgens inspelningar till webbkursen. Det ska bli så roligt att släppa den och dela med oss av saltmoxans magi till fler.

Jag skrev i veckan efter att jag längtade efter vinterpromenader med varm choklad när jag kom in. Har fått flera frågor om det. Eftersom vi som många andra undviker mjölkprodukter så kan jag berätta att det går alldeles utmärkt att göra den på havremjölk med kakao, honung och äkta vaniljpulver som sötningsmedel. På det sättet kan jag unna mig varm choklad och jag slipper mjölk som min kropp inte mår bra av 🙂 Prova även med lite värmande kardemumma i, jag älskar det.

Så är det med det mesta det går att byta ut det man inte mår bra av till något som passar en bättre. Själva använder vi bara dinkelmjöl aldrig vetemjöl till exempel. Gör vi pannkakor använder vi havremjölk och dinkelmjöl och det går alldeles utmärkt och smakar toppen. Prova att gör nästa sås med havregrädde i stället för vanlig grädde så ska du se. De som har varit hos oss på kurs älskar maten vi lagar och vill ha recepten så det går att göra nyttig mat som är riktigt god 🙂

Hoppas vi inspirerar dig till att prova något nytt som du kommer att må bättre av. Det är lättare att släppa det som inte fungerar när vi hittar en ersättare. Våga undersök, upptäck och fråga. Varje steg i rätt riktning kommer att göra skillnad.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

WEBBKURS I SALTMOXA

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.