den 20 okt, 2018
Låt din dröm bli verklighet

Hej fina du,

Nu är den stora dagen här och det är dags att börja spela in saltmoxakursen 🙂 Vi har länge haft en dröm om att nå ut med vår kunskap för att fler ska få tillgång till den kinesiska medicinens skattkista och få en möjlighet att må bättre. Efter många turer fram och tillbaka och hårt arbete blev vi med bok “Nyckeln till Hälsa” föddes och blev en succé. Efter det skapade vi en kurs för Saltmoxan då vi i varje möte med människor insåg hur skriande stort behovet var efter det redskapet. Nu blir den kursen webbaserad för att fler ska ha en möjlighet att få lära sig att använda den och förbättra sitt mående.

Vår dröm blev ett mål som är på väg att manifestera sig till verklighet. Vi startade med enbart drömmen. Vi agerade och vi fortsatte trots att vi har haft mängder med motgångar och tuffa lärdomar på vägen. Tuvorna som dök upp grävde vi upp eller tog oss förbi. Vi visste inte hur det skulle gå till men vi litade på det vi fick till oss och fortsatte mot drömmen. Vi bröt ihop och kom igen.

För varje liten del som faller på plats så kommer vi att komma närmare och närmare. Vi når ut till fler och fler. Alla ni som går våra kurser, läser, delar med er till familj och vänner sprider ringar på vattnet så att fler får tillgång till att vi faktiskt kan påverka vår egen hälsa. Tack för att ni hjälper till att sprida gott. Det är många som behöver någon att hålla i handen för att orka tro på att det går att förändra sitt mående och liv.

En dröm blir ett mål när man bestämmer sig för att göra saker för att uppnå den. Det är lättare att ha tillit till att vi ska hitta fram när vi vet hur det ska gå till. När vi ger oss ut på okänd mark så är det så mycket svårare att hålla i sin dröm. Vi vill ha facit i handen på att det kommer att gå innan vi vågar ta de steg vi behöver. Vi hoppas att vår resa som faktiskt startade med en dröm utan att vi visste om det skulle gå eller hur det skulle gå till kan inspirera dig till att börja agera du också. Det vi fokuserar på växer. Så släpp det negativa och håll i det som får ditt hjärta att bubbla och inspirationen att lyfta.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

WEBBKURS I SALTMOXA

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This