Med målet i sikte…

Hej fina du :-)Känns jätteroligt att så många hittar till vår nya bloggsida och att ni tycker om det vi delar med oss av. Jag känner mig tacksam för att dagarna börjar bli lite längre och att vi får fler timmar med ljus. Söndagen bjöd på en magisk vinterdag, vindstilla, sol, kallt och gnistrande snö, vackert så det förslår. En vinterdag som är helt i ballans. Det är vintern när den är som bäst. Så är det för oss också när vi är i ballans då är vi som bäst och strålar som mest.

Veckorna har gått så fort sista tiden att jag inte tycker att jag hinner någonting. Jag avslutar varje dag med att jag kan bocka av flera saker på min  ”To Do List” men flera nya har också kommit till. Så är det när man har ett mål i sikte det är bara att fortsätta att gå och hålla balansen.

Det är så mycket vi vill hinna med och vi jobbar dygnet runt. Det tar tid och krävs engagemang att få alla bitar på plats på nya bloggen och hemsidan samt webbutiken. Det är mycket att lära och förstå och vi känner oss frustrerade emellanåt när det inte riktigt blir som vi vill. Men tittar man i backspegeln så ser man att det är just motståndet, frustrationen och det som känns svårt som gör att vi utvecklas. Vi människor uppskattar sällan det vi får för lätt. Vi vill ha det som alla andra vill ha och det skall inte vara för lättåtkomligt. Då blir det mer värt och vi uppskattar segerns sötma. Jag tror att det är bra att man får kämpa lite just för att man utvecklas under resan och det är själva utvecklingen som är meningen med livet.

Vem vill som jag råka ut för en whiplashskada och utbrändhet som gör att hela livet ställs på ända och leva med ständig värk, bli tvingad att byta bort ett älskat arbete osv Det är klart att man inte vill. Men så här 15 år senare när jag är ute på andra sidan och oftast glömmer att jag ens har varit skadad och haft ont så är jag tacksam för att livet tvingade mig in på en mer hållbar väg. Det såg jag inte då men nu är det självklart. Tänk om jag missat den kinesiska medicinen i livet 😉 Det var ju mina problem som gav mig den.

Jag tror att det viktigaste när vi kör fast och det känns som om allt är fel och vi förlorat oss själva och våra liv, det är att orka ta ett steg åt något håll. Vi vet inte om det är rätt väg men bara det att vi går, gör att vi håller qi igång så att det inte livet stagnerar helt. Framtiden kommer visa att det där första steget var just det som ledde oss till något som vi mår bättre av eller får oss att hamna på rätt plats i livet och göra det vi är menade för.

Det viktigaste  är just att vi tar det där första steget och inte stannar och ger upp. Vi vill helst komma i mål på en gång, men en förändring är en process som tar tid, vi behöver lära oss nya saker och växa med dem. Så ha målet i sikte vare sig det gäller din fysiska hälsa, ett känslomässigt mående eller helt enkelt dina drömmar om hur livet skall vara, bara fortsätt att gå även om det känns för mycket i bland så ge inte upp. Det kanske är resan och inte målet som i slutändan gav oss mest.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina 

                                           VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdals Gård

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!