den 4 apr, 2018
Lyssnar vi på vårt inre hamnar vi rätt tillslut

Hej fina du 🙂 Skönt med en kort vecka och att det redan är onsdag. Veckan hann inte börja förrän det var mitten 🙂 Så sakteliga trillar bitarna  och rutinerna på plats med allt runt boken. Det är tusen saker att tänka på och en helt ny värld som har öppnat sig. Tänk om vi vetat vilket enormt jobb det var kvar även efter det att vi skrivit klart själva boken, då kanske den aldrig blivit av. Ibland är det tur att vi inte vet vad vi har framför oss när vi startar upp något och ibland önskar man att man såg slutet på en väg så att man förhoppningsvis skulle välja klokare och gå åt ett annat håll. Men alltid när vi har gått åt fel håll så lär vi oss något och vi utvecklas som individer.

Hur många gånger har du inte sagt. Jag visste det, eller Jag kände på mig det. Jag har gjort det massor med gånger och jag har blivit mycket bättre på att respektera det jag får till mig även om jag inte alltid förstår. Inte allt för sällan så händer det även saker som känns som ett problem till och med en katastrof och som i slutändan visar sig vara en räddning. Det tvingar i väg en åt ett helt nytt håll som i slutändan visar sig vara full pott.

Det enda man kan gör är att ha målet i sikte och agera på det som kommer i ens väg för att utforska om det är rätt. Är det fel så är det bara att se till att vi har målet kvar i sikte och se vad som dyker upp i vår väg så att vi kan ta oss dit.  Så är det med vårt mående också. Undrar om jag betett mig annorlunda om jag förstått konsekvenserna av mitt tidigare leverne. Tveksamt för vi människor har tyvärr en förmåga att tro att saker inte gäller oss. Det är andra som drabbas och vi själva klarar av att springa på. För att vara intelligenta så kan jag verkligen tycka att människan är ganska osmart i bland 😉 Vi vet men ändå fortsätter vi på fel väg. Vi gör om samma misstag gång på gång men förhoppningsvis inte lika ofta.

Känslor är något som styr oss och påverkar vilka val vi gör. Känslor har en stor plats i den kinesiska medicinen vilket är både befriande och fantastiskt skönt. Västerländskt så är vi maktlösa inför våra känslor, vi skall bara skärpa till oss eller trycka undan dem. Vi själva och andra kan anse att vi inbillar oss och på ett sätt kanske vi gör det för det är inte alltid det finns verkliga anledningar till dem. Oroar du dig utan att du vet varför stärk ditt jordelement. Är du rädd utan anledning stärk ditt vattenelement. Känner du dig ledsen utan en egentligen orsak stärk ditt metallelement. Är du irriterad, arg och brusar upp utan anledning balansera ditt träelement. Är du glad så att du blir manisk är det ditt eldelement som är i obalans. Kroppen är fantastisk på att tala om för oss vart det finns en obalans och när vi rättar till den så vips mår vi bättre känslomässigt och kroppen hänger på.

För alla er som undrat och frågat så kan vi nu berätta att vi har öppnat upp almanackan för att kunna erbjuda konsultationer via telefon för den som vill. Det kommer att finnas ett begränsat antal tider för de som har läst Nyckeln till Hälsa och känner att de behöver mer hjälp och guidning. När man bokat sin tid och betalat, mailar vi ut ett formulär som skall fyllas i och mailas tillbaka tillsammans med en bild på din tunga i ett utsträckt och avslappnat läge och en ansiktsbild i dagsljus helst utan smink 😉 Vi behöver ha formulär och bilder tillbaka hos oss minst en vecka innan vår telefontid för att hinna gå igenom dina uppgifter ordentligt innan vi har vårt samtal.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp? Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

 Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This