den 5 apr, 2018
Balder flyttar in

Hej fina du 🙂 Gårdagen blev turbulent på många sätt med känslor som åkte berg-och dalbana. En kär vän förlorade sin mor och hennes 12-år gamla hund Balder blev hemlös. Efter ett snabbt familjerådslag så bestämde vi att Balder får flytta till Hermansdal och bli medlem i vår familj. Nu hoppas vi att han skall trivas här på ”Noaks Ark” och få några härliga år tillsammans med oss på ålderns höst. Vi skall göra allt vi kan för att han skall trivas och känna sig som en i gänget.

Det är ofta så att saker kommer i skov tycker jag. Gårdagen var väldigt turbulent med många allvarliga samtal med patienter, nära och kära. Det var inte bara Balder som orsakade känslovågor. Ett samtal från en älskad vän och ett annat från en orolig djurägare skapade djupa avtryck. När det blir så där turbulent vill det till att stå stadigt på jorden för att kunna vara ett så bra stöd som möjligt.

Det känns skönt att ha en bred kunskapsbank och kunna hjälpa till med det man kan. Jag är tacksam för alla de timmar jag har lagt ner på att läsa, söka kunskap och mina egna erfarenheter. Kunskap och erfarenheter är en guldgruva när livet visar sin tuffa sida. Har vi genomlevt kriser själva så vet vi vad som hjälpte oss och vad vi uppskattade från omgivningen under tiden vi red ut stormen. I bland räcker det att bara finnas där och låna ut ett öra,  och i bland kan man hjälpa till och erbjuda ett nytt hem till en liten hundpensionär.

Det finns verkligen ett välbefinnande i att kunna hjälpa till och finnas för någon annan vare sig det är ett djur eller en människa. Kriser för oss samman och det skapar band som är starka. Tänk om alla skulle göra en god gärning varje dag stor eller liten, jag tror att det skulle förändra världen. Den skulle i iallafall bli mycket trevligare. Nu välkomnar vi Balder med öppna armar och hoppas att hans matte känner sig trygg på andra sidan med att han finns hos oss på Hermansdal. Det är precis det jag själv skulle vilja att någon såg till att mina djur hade det bra om jag gick bort utan att jag hade hunnit med att ordna för dem.

I den kinesiska medicinen så är man övertygad om att själen lever vidare när Yin och Yang separerar och vi lämnar jordelivet. När vi föds igen har man med sig både ett arv från sina föräldrar och energi från tidigare liv. Själen är viktig och vi behöver se till att den mår bra har vi möjligheten att påverka så att andra själar också mår bra ta chansen. Önskar dig en riktigt fin dag från ett Hermansdal där den stora vårfloden har inletts 😉

Varma Kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp? Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

 Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This