den 5 apr, 2018
Balder flyttar in

Hej fina du 🙂 GĂ„rdagen blev turbulent pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt med kĂ€nslor som Ă„kte berg-och dalbana. En kĂ€r vĂ€n förlorade sin mor och hennes 12-Ă„r gamla hund Balder blev hemlös. Efter ett snabbt familjerĂ„dslag sĂ„ bestĂ€mde vi att Balder fĂ„r flytta till Hermansdal och bli medlem i vĂ„r familj. Nu hoppas vi att han skall trivas hĂ€r pĂ„ “Noaks Ark” och fĂ„ nĂ„gra hĂ€rliga Ă„r tillsammans med oss pĂ„ Ă„lderns höst. Vi skall göra allt vi kan för att han skall trivas och kĂ€nna sig som en i gĂ€nget.

Det Àr ofta sÄ att saker kommer i skov tycker jag. GÄrdagen var vÀldigt turbulent med mÄnga allvarliga samtal med patienter, nÀra och kÀra. Det var inte bara Balder som orsakade kÀnslovÄgor. Ett samtal frÄn en Àlskad vÀn och ett annat frÄn en orolig djurÀgare skapade djupa avtryck. NÀr det blir sÄ dÀr turbulent vill det till att stÄ stadigt pÄ jorden för att kunna vara ett sÄ bra stöd som möjligt.

Det kÀnns skönt att ha en bred kunskapsbank och kunna hjÀlpa till med det man kan. Jag Àr tacksam för alla de timmar jag har lagt ner pÄ att lÀsa, söka kunskap och mina egna erfarenheter. Kunskap och erfarenheter Àr en guldgruva nÀr livet visar sin tuffa sida. Har vi genomlevt kriser sjÀlva sÄ vet vi vad som hjÀlpte oss och vad vi uppskattade frÄn omgivningen under tiden vi red ut stormen. I bland rÀcker det att bara finnas dÀr och lÄna ut ett öra,  och i bland kan man hjÀlpa till och erbjuda ett nytt hem till en liten hundpensionÀr.

Det finns verkligen ett vÀlbefinnande i att kunna hjÀlpa till och finnas för nÄgon annan vare sig det Àr ett djur eller en mÀnniska. Kriser för oss samman och det skapar band som Àr starka. TÀnk om alla skulle göra en god gÀrning varje dag stor eller liten, jag tror att det skulle förÀndra vÀrlden. Den skulle i iallafall bli mycket trevligare. Nu vÀlkomnar vi Balder med öppna armar och hoppas att hans matte kÀnner sig trygg pÄ andra sidan med att han finns hos oss pÄ Hermansdal. Det Àr precis det jag sjÀlv skulle vilja att nÄgon sÄg till att mina djur hade det bra om jag gick bort utan att jag hade hunnit med att ordna för dem.

I den kinesiska medicinen sĂ„ Ă€r man övertygad om att sjĂ€len lever vidare nĂ€r Yin och Yang separerar och vi lĂ€mnar jordelivet. NĂ€r vi föds igen har man med sig bĂ„de ett arv frĂ„n sina förĂ€ldrar och energi frĂ„n tidigare liv. SjĂ€len Ă€r viktig och vi behöver se till att den mĂ„r bra har vi möjligheten att pĂ„verka sĂ„ att andra sjĂ€lar ocksĂ„ mĂ„r bra ta chansen. Önskar dig en riktigt fin dag frĂ„n ett Hermansdal dĂ€r den stora vĂ„rfloden har inletts 😉

Varma Kramar frÄn Hermansdal

Tina 

Vill du lÀra dig mer och förstÄ din kropp, samt fÄ en bÀttre hÀlsa?

Är du intresserad av hĂ€lsa och vill förstĂ„ din kropp? Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hĂ„lla sig frisk, vital och mĂ„ kĂ€nslomĂ€ssigt bra.

Vi hjÀlper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig Àven den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet pÄ ett hÀlsosamt sÀtt och balansera kropp och sjÀl sÄ lÄngt det Àr möjligt i sjÀlvhjÀlpsformat.

Den finns att bestÀlla i vÄr webbshop http://hermansdal.com/webbshop

 Sagt om Nyckeln till HÀlsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den Ă€r jĂ€tteinspirerande och lĂ€ttbegriplig, Ă€ven svĂ€rmor fann intresse. InnehĂ„ll och upplĂ€gg = toppen, Design = kĂ€rleksfull “

” MĂ„ste bara sĂ€ga vilken fantastisk bok! BĂ„de innehĂ„ll och utseende. Jag hoppas pĂ„ en del tvĂ„ “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen gĂ„r in pĂ„ allt för att fĂ„ ett liv i balans den blir min nya bibel “

 HÀr kan du inspireras av vÄra tidigare blogginlÀgg om hÀlsa och den kinesiska medicinen

HÀr kan du lyssna pÄ vÄra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gÀrna pÄ Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 VÀlkomna in pÄ hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gĂ€rna pĂ„ Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gÀrna pÄ Facebook och Instagram

Hermansdal pÄ Facebook, Hermansdals GÄrd pÄ Facebook och Hermansdal pÄ Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Liknande inlÀgg

Nyckeln till HĂ€lsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag Àr författare och hÀlsoinspiratör som brinner för friskvÄrd, djur och natur. Jag har gjort en egen hÀlsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge mÀnniskor förstÄelse och verktyg sÄ att de kan hjÀlpa bÄde sig sjÀlva och sina djur till ett bÀttre mÄende pÄ alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen Àr till för dig som vill skapa de bÀsta förutsÀttningarna för att mÄ bra och nÄ ett fysiskt och kÀnslomÀssigt vÀlbefinnande genom visdom frÄn den kinesiska medicinen.

Prenumerera pÄ Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera pÄ Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera pÄ vÄrt spÀnnande nyhetsbrev! Minst en gÄng i mÄnaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips pÄ hur du tar han om dig sjÀlv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att mÄ bÀttre i kropp och sjÀl.

Genom att fylla i detta formulÀr registrerar du dig för att ta emot vÄra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen nÀr som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This