den 15 jan, 2020
Känslor ger eller tar energi

Hej fina du,

Det fortsätter att vara mörkt, regnigt och grått ute. Jag förgyller tillvaron med det som går och skapar ljus och energi på de vis jag kan. Önskar att jag kunde skicka iallafall en veckas regn till Australien för att släcka de fruktansvärda bränderna där. Det gör fysiskt ont att se hur många som drabbas, både människor och djur mitt hjärta brister.

I går var jag ut och hälsade på hästar och får i hagarna för första gången efter operationen. Jag blev väl emottagen. Det blev en riktig energiboost att få umgås med dem en stund. Både får och hästar verkade uppskatta mitt besök lika mycket som jag njöt av att få träffa dem. Efter en stund fick jag stränga order om att gå in igen för att jag var likblek. Mitt svar var att min själ fått färg 🙂 och så kändes det. Det gav mig oerhört mycket energi och kärlek den lilla stunden vi umgicks. Det kändes som ett jättekliv på väg tillbaka mot ett normalt liv.

Känslor betyder något

Känslor gör så enormt mycket. De kan fylla oss med energi eller dränera oss totalt. Det är lättare att vara sjuk och må dåligt när vi förstår varför och vet vad vi kan göra för att må bättre. När någon sätter stämpeln kroniskt på oss ger det oss intrycket att det aldrig kommer att gå över. Vilket inte skapar läkning på något plan. Just känslor är något som den västerländska medicinen inte har några verktyg för att hantera mer än att lägga locket på.

I den kinesiska medicinen har känslor en stor plats och man tar dem på största allvar. De betyder något precis som vilket annat symtom som helst. Vare sig våra symtom är fysiska eller känslomässiga kommer de inte gå över förrän vi har tillräckligt med energi eller är i balans igen.

Är vi fyllda av energi mår vi bra

Jag har upplevt mängder med tillfrisknanden. Både mitt eget och andras. Enbart genom att livsstilen justerats och man har börjat äta “rätt” mat och får i sig tillräckligt med näring kommer vi tillrätta med en mängd symtom. Själv känner jag tydligt av att jag blir känsligare när jag är svag fysiskt och har mindre energi. “Slarvar” jag med maten får det konsekvenser känslomässigt efter ett tag. För bara ett år sedan fick jag bakslag ganska snabbt i dag när jag är starkare är också min reserv större. Det är så viktigt att få ordning på känslorna och det som dränerar oss och vad vi fylls på av.

Jag jobbar medvetet med att hitta positiva saker som fyller mig med energi, vare sig det är ett besök i hästhagen eller en bukett med tulpaner som talar om att våren är på G. Varje person jag kan inspirera till förändring och som får resultat stora eller små ger mig energi att fortsätta skriva och dela med mig.

Meddelande som ger energi

Hej Tina,

Jag vill tacka dig för att du inspirerat och stöttat mig till att göra förändringar som har skiftat mitt mående helt och hållet ?? Jag har kunnat träna i över ett år nu utan att ha blivit sjuk!!! Det är stort !!! 

Jag är inte deprimerad längre, har mer energi och klarar av att sätta gränser. Jag är i dag mer medveten om vad jag mår bra av och jag har fått verktyg som fungerar för att hjälpa mig själv. Min morgonångest är borta ??

Jag klarar av att sätta gränser och blir inte sårad av allting. Jag känner mig inte heller hjälplös längre utan jag har fått en kontroll och medvetenhet om vad som händer och varför jag reagerar som jag gör. Jag förstår mig själv på ett helt annat sätt och lyssnar på kroppen. 🙂

Trots att jag har haft ett riktigt tufft år bakom mig så mår jag bättre än på mycket länge. Jag har klarat alla motgångar utan att gå under, så tacksam!!! Det är helt otroligt vilken skillnad det blivit ”bara” genom att äta bättre och på rätt sätt för mig och förändra mina vanor. Det trodde jag aldrig 😉

Tusen Tack för allt du delar med dig av och för att du övertygade mig om att ge den kinesiska medicinen en chans och försöka ??

Mat som Medicin 2020

Anmälningarna trillar in till Mat som medicin 2020 och jag ser verkligen fram emot att få följa och stötta alla deltagarna under året. Jag har beslutat att sätta anmälningsstopp efter sista lönehelgen i Januari efter önskemål från er. Januari är en tuff månad för många och vill du går det även bra att delbetala kursen via Payson. Roligt att ni var flera som uppskattade det 🙂

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 78924166_2492103380906349_95685514803281920_n.jpg

Vill du också förstå din kropp och själ och hjälpa dig själv till en bättre hälsa och ett större känslomässigt välmående ?

Förhandsboka din plats nu. I Januari startar en ny omgång av Mat som Medicin & De fem elementen

OBS! Snart stänger vi för i år. Nästa kursstart 2021

Du kan läsa mer om kursen Mat som medicin & De fem elementen och vad deltagarna tycker här

Vill vi ha nya resultat måste vi förändra

Om vi fortsätter att göra saker på samma sätt som vi alltid gjort kommer vi att få samma resultat. Mår vi dåligt fysiskt eller känslomässigt och har gjort det under lång tid behöver vi förändra något. Undersök vad det är som tar din energi och vad som fyller på.

Jag hoppas att jag med mitt skrivande väcker ditt intresse för att du kan påverka din egen hälsa !

Kram från Hermansdal

Tina 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0001-17-e1520832057425-282x300.jpg

Vill du också förstå din kropp och själ och hjälpa dig själv till en bättre hälsa och ett större känslomässigt välmående ?

MAT SOM MEDICIN 2020

Förhandsboka din plats nu. I Januari startar en ny omgång av Mat som Medicin & De fem elementen

OBS Snart stänger vi för i år! Nästa kursstart 2021

Du kan läsa mer om kursen Mat som medicin & De fem elementen och vad deltagarna tycker här

SALTMOXA

Webbkurs i saltmoxa du hittar den här

Vill du veta mer om vad saltmoxa är och vad andra tycker ?

DU KAN NU FÖRHANDSBOKA VÅRENS KURSER PÅ HERMANSDAL

Information om våra övriga kurser

HÄST OCH HUNDKURSER

Här kan du kan läsa mer om våra friskvårds och moxakurser för häst och hund 2020 Du kan nu förhandsboka din plats  

Nyckeln till Hälsa finns att beställa i vår webbshop 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 29666298_10160360073425271_103453231_n.jpg

” Jag vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med den här boken. Den är verkligen jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ mig gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdals Gård


?

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This