den 27 apr, 2015
Ingen vanlig fjäder…

Tecken vad är det ?

Om man är vid en svandamm och ser en svan så är det förmodligen inget tecken… Eller att man är i skogen och ser ett träd…

Men om man får en fjäril som lever i stallet när det är 20 minus ute då kan man förmoda att det är speciellt … 😉

11173597_10155514331380271_1334246851_n-1

När jag mockade i dag så gick jag och funderade på ett framtida projekt. I nästa box låg denna 50 cm långa fjäder. Det är ett tecken för mig för det är inte en vanlig fjäder 😉

Tack Universum för bekräftelsen 🙂

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

  1. Det är väl lite som med tarot: Hur vi väljer att se på världen och världen. Tarot kan vara 78 färgglada papperslappar men inget mer. Men det kan även vara skillnaden mellan framgång och misslyckande om du väljer att se tarot som ett vägledande verktyg! För många är en fjäder bara en fjäder, för dig är en fjäder ALLT!

    Svara
    • Så är det vi väljer vad vi tar till oss 🙂 😉

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This