den 30 jun, 2017
Hälsotips i Fästingtider …

Hej fina bloggläsare…

Att bo på en fantastisk plats med skogen och alla dess invånare som granne gör att mängden fästingar ökar. Men vad gör det när man bor på en underbar plats som Hermansdal.

Vill man vara i skog och natur så får man ta seden dit man kommer…

Fästingsäsongen är igång och det märks. Vi har inte så mycket på gården  där vi betesputsar hagar , klipper och trimmar men det märks på katter och hundar som är med ute i skogen. Vi har som tur var klarat oss själva!

För ett par år sedan fick vi ett ovärderligt tips som vi vill dela med oss av och sprida.

Barnen i en familjen hade haft Borrelia flera gånger och de fick fästingar hela tiden. Nu har de börjat tvätta med Kolloidalt Silver efter att ha plockat bort fästingarna och sedan dess så har de inte haft några Borrelia problem 🙂

                                  Enkelt, ofarligt och värt att prova!A2605-1_1Vi vill inte sluta vandra i skogen, så nu för tiden är vi väl förberedda inför fästingsäsongen. Vi har placerat ut Fästingplockare, Kolloidalt Silver, Bomullsrondeller och tändare på varje våningsplan samt i stallet.

Hundarna har sommarfrisyrer och är nerklippta, det är så mycket lättare att upptäcka en eventuell fästing och har vi varit på långpromenad så får de helt enkelt ett bad.

Vi har en tändare med i vårt “fästingkit” för att kunna elda upp dem. Känner att det egentligen skulle behövas en trästicka genom hjärtat för att ta död på denna märkliga varelse, som sprider så mycket sjukdomar. Men läste någonstans att fästingar inte har ett hjärta, så nu eldar vi upp dem istället. För det kan de väl ändå inte överleva.

 

BRA FÄSTINGPLOCKARE 🙂5001-1

Under sommaren kommer vi att presentera vårt utbildningsmaterial om den kinesiska medicinen. Den har växt från webbkurs till ett större format och vi har bestämt oss för att trycka den i bokform. Vi vill nå ut till gemene man och förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Vill du läsa och lära dig om den Kinesiska Medicinen så inspireras gärna av våra tidigare blogginlägg:

Klicka här för att komma till våra PODDINSPELNINGAR

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Tina/QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på “Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This