den 28 jun, 2017
Tecken kommer när man behöver dem som mest

Vi har haft en intensiv period där vi skriver varje ledig stund. Det känns fantastiskt, pirrigt och lite overkligt att vi faktiskt är på väg att lämna vårt alster till tryckning. Vi har skrivit en bok!

Projektet har utvecklats och växt under resans gång även om den ursprungliga idéen  är den samma. Det känns fantastiskt !!!

Ni och ert intresse för det vi skriver fina bloggläsare har en stor del i att vi tar steget fullt ut mot vår dröm. Vi vill dela med oss av vår kunskap och  sprida ett friskvårds tänk som alla kan använda i sin vardag för att må bättre.

Nu när det börjar dra i hop sig blir det skarpt läge och man börjar tvivla, vill någon läsa det vi skriver? Har vi lagt ner allt arbete i onödan eller kommer intresset att finnas för vår kursbok ? Ja ni förstår…

När man är som mest osäker och får ett par tecken från universum så svämmar hjärtat över. Under lunchen får jag sällskap av en trollslända på altanen, den sitter där så länge att jag tänker att det är något fel på den och går in för att hämta vatten för att servera den. När jag kommer med mitt vatten så flyger den iväg och försvinner. Jag gillar Solögas tolkningar av djur och växter och när jag slår upp Trollslända så står följande och det budskapet tackar jag för.

Det kan man tycka kan räcka på en dag men inte långt efter lunchen så dunsar det i fönstret där jag sitter och skriver och jag förstår att det är en ovan flygare som inte lyckats i sin övningsflygning.

Ut igen och hittar en chockad omskakad taltrastunge som kraschat på altanen. Projekt rädda fågel inleds, med energi och förflyttning till säker plats utan katter så hoppas vi nu att den lilla gynnaren har klarat sig, och än en gång är jag tacksam för budskapet.

Tack universum!

Under sommaren kommer vi att presentera vårt utbildningsmaterial om den kinesiska medicinen. Den har växt från webbkurs till ett större format och vi har bestämt oss för att trycka den i bokform. Vi vill nå ut till gemene man och förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Tina/QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på “Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This