den 16 nov, 2017
En underbar doft som hjälper kropp och själ

Hej fina bloggläsare

Vi tycker att det är så spännande att se varför man gillar vissa färger, smaker, mat, musik eller dofter med mera. Eller vad det finns för anledning till att man känner vissa saker och har vissa behov. För oss är det kropp och själ som talar om vad den behöver för att må optimalt.

Vi älskar doften Patchouli och använder den jämt.  Vi har till och med tagit fram en deodorant på Hermansdals EKO med doften, den är jättepoppis, så det finns fler än vi som gillar den.

Så till alla er som redan älskar Patchouli och till er som ännu inte upptäckt den, här kommer lite mer info om denna underbara olja på ett annat plan än som doft.

Om man vill använda Patchouli som parfym så använd inte outspädd eterisk olja direkt på huden utan att späda ut den först.

Patchouli är en värmande och stärkande doft och har även ett rykte om sig att vara ett afrodisiakum. Det är en doft som verkar lugnande och passar utmärkt vid stress och utmattning. Som hudläkemedel är den verksam mot bakterier, svamp och virus och har en sammandragande effekt lös och grovporig hud. Den är läkande och stimulerar nybildningen av hud särskilt vid eksem, torr hud, allergiska sår och brännskador.

Inom den kinesiska medicinen hör patchouli till Jord-elementet och hjälper till att stärka egenskaper som förnuft, medkänsla och förståelse som alla är positiva uttryck som tillhör jord-elementet. 

Så om du gillar något speciellt eller ogillar något väldigt starkt så dyk djupare och se vad det du gillar har för egenskaper, det kan vara en bra ledtråd till vad du behöver.

 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Håll utkik den 1 december släpps vår bok om den kinesiska medicinen med mera. I den kommer vi  förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Du kan redan nu förbeställa boken i vår webbshop http://hermansdal.com/store

Vill du vara säker på att få boken levererad innan jul bör du förbeställa redan nu. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på “Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This