den 24 nov, 2017
Att skapa balans är Nyckeln till Hälsa

Hej fina bloggläsare

Det känns som om Hermansdal har förvandlats till en tomteverkstad och vi älskar det. Att kunna vara här och nu och njuta i stället för att stressa är en styrka när man har många bollar i luften.

Våra förberedelser är i full gång för att vi skall kunna få ut alla förbokade böcker så snabbt vi bara kan. Vi är så tacksamma för det enorma intresse ni har visat “Nyckeln till Hälsa” det känns fantastiskt.

Vi har blivit med etikettskrivare, burvagnar från DHL och emballage är på väg, en stor packe med ordrar är utskrivna, vi skall förbereda så mycket vi bara kan innan den stora dagen.

Det är en vecka kvar nu till 1 december, dagen då boken kommer från tryckeriet och vi kan knappt vänta längre.

Igår kom det en sändning från vårt tryckeri DANAGÅRDS Lhito  med en överraskning som vi har beställt för att skicka med boken. Vi hoppas ni skall tycka om den lika mycket som vi gör. Tusen Tack Helena Boström Reklam & Design AB för hjälpen att utveckla vår idé till denna lilla pärla.

Vi får så mycket energi när vi gör något som vi älskar, det bubblar i en och man önskar att dagarna var längre så att man hann mer. Det skapas massor med yang och därför är det ännu viktigare att samtidigt vara i nuet som är mer yin och i stunden skapar balans. Balans mellan yin & yang är lika med hälsa.

Vi är även i full gång med planerna för en boksignering i Stockholm tillsammans med finaste Vivi Linde. Tänk att man som bästa vänner följs åt i livet i nästan 30 år och sen ger ut sina första böcker båda två med bara ett par veckors mellanrum vad är oddsen för det?

NYFIKEN PÅ VIVI´S BOK? Klicka på bilden 🙂

“Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet”

Det är stunder i livet som de här som man alltid kommer att minnas, de är början på något nytt. Så fort man gör något som man aldrig gjort tidigare så öppnas en ny dörr, nya människor och händelser kommer in i ens liv. Man får helt nya möjligheter och förutsättningar.

Det gäller bara att våga lyssna och känna in vad som känns rätt och vad som får den där spirande känslan inifrån att vakna och tala om att nu har du hittat något. Den berömda magkänslan skall vi vara rädda om.

När vi lyssnar på den och gör det som känns bra även om vi inte har svaret på hur det skall gå till, det är då vi senare slipper säga “Jag visste ju det” eller “Varför gjorde jag inte så jag kände ju på mig det “. Vår tänkta webbkurs blev en bok tack vare just magkänslan, vi ändrade inriktning för att vi lyssnade på den och vad vi fick för information utifrån.

Ibland önskade man att den där känslan inifrån var tydligare, ofta är den som en fjäril som landar på en, det märks knappt, man måste vara i nuet och snappa upp det som man får till sig och samtidigt agera på det som kommer. Är vi för stressade eller har fullt upp i huvudet så tappar vi kontakten med vårt inre och missar tillfället.

TIPS En övning för att vara närvarande här och nu och medveten om vad du gör i denna stund.

Jag använder det hela tiden, fyller jag på vattenhinkarna i stallet så fokuserar jag på vattenstrålen och hur den fyller hinken, äter jag så känner jag vad maten smakar och hur den känns att tugga på och klappar jag en av hundarna så känner jag den mjuka pälsen. Ridning och att gå i skogen är ett par av de mest “mindfulla” aktiviteter jag vet, tiden försvinner.

Jag försöker att vara närvarande i allt jag gör. Det skapar en stark kontakt med mitt inre. Som med allt annat så krävs det repetition och övning för att en ny vana skall bli självklar, att vara i nuet är en av de bästa saker jag lagt ner tid på att öva upp.

Hoppas att du provar du också 🙂

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Håll utkik den 1 december släpps vår bok om den kinesiska medicinen med mera. I den kommer vi  förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Du kan redan nu förbeställa boken i vår webbshop http://hermansdal.com/store

Vill du vara säker på att få boken levererad innan jul bör du förbeställa redan nu. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på “Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

 

 

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This