För att bli frisk behövde jag förändra
den 20 jun, 2018

Hej fina du,

Hoppas du har tid att njuta av sommaren. Efter söndagens inlägg så har vi fått flera frågor om vad jag har gjort för att bli frisk. Jag har lovat att svara på det och hoppas att det kan inspirera fler. Det bästa är om man tar tag i sin hälsa och bevarar den innan det blir ohälsa. Tyvärr tar vi vår hälsa och kroppens magiska förmåga att klara av det vi utsätter den för given så länge den är där. Jag är den första att medge det 😉 Det är först när symtomen blir fler och fler och riktigt besvärliga eller när inte doktorns piller längre fungerar som de av oss som inte ger upp vaknar och letar efter nya vägar.

En resa tillbaka mot hälsa med den kinesiska medicinen eller någon annan alternativ metod är i allra högsta grad annorlunda och på ett sätt svårare än de piller vi får hos den traditionella doktorn. Det handlar inte om att döva symtom som visar på obalanser utan om att hjälpa kroppen tills obalanserna  är borta och när de är det så kommer symtomen att försvinna av sig självt. Det är en stor skillnad på att lägga locket på och att hitta roten till problemet. Med det sagt så är jag tacksam för den traditionella medicin också den är fantastisk när den behövs även om jag personligen har valt bort en del som den hade att erbjuda när jag fick cancer.

Så vad har jag gjort då? Har du läst Nyckeln till Hälsa så kan jag säga att jag använt mig av de verktyg vi skriver om i den. 

JAG HAR FÖRÄNDRAT !!! Inte lätt och alltid bekvämt men det är vad jag har gjort.

-Jag har analyserat mina obalanser och gör fortfarande 😉

-Jag känner in hur kropp och själ reagerar på situationer, personer, mat, vila osv Jag respekterar min kropps behov och hjälper den så mycket jag kan. Vi har blivit ett team som kommunicerar och respekterar varandra.

-Jag har ändrat min kost och mina matrutiner. Bland annat har jag tagit bort mjöl (inte dinkel) socker,mjölkprodukter och kött.

-Jag äter högkvalitativa mineraler och vitaminer.

-Jag respekterar mina känslor och tittar på om de är ”riktiga” eller kommer från en svaghet någonstans när de inte vill försvinna.

-Jag har lärt mig säga nej. Jag respekterar min magkänsla fullt ut och är rädd om mig själv.

-Jag är tacksam för att jag lever och har den kunskap jag har och att jag dessutom har möjligheten att hjälpa andra genom att dela med mig. Det är det bästa jag vet när någon som tappat hoppet får det tillbaka.

-Jag saltmoxar så gott som dagligen det är för mig ett superviktigt verktyg och stärker mig på djupet.

-Jag har flyttat sängen så att jag inte sover på en currylinje längre.

-Jag organiserat mitt liv så att jag inte har saker som suger energi.

-Jag planerar så att jag minimerar stress

-Jag är här och nu vilket för mig innebär att när jag gör en sak så är jag där och då 100%

Det är säkert fler saker men de här är några av de viktigaste. Hade det hjälpt om jag bara gjort någon eller något av de här sakerna? Kanske en bit på vägen men inte ända in i mål. Jag har försökt att täta alla hål som läcker så att det jag tillför kan användas och inte försvinner ut någon annanstans. Det är så många som även i den alternativa världen letar efter ett piller eller en behandling för att må bra men utan helheten så kommer det inte att hjälpa. Utan grunden så kommer du att få fortsätta med behandlingar i all evighet eller leta efter nya vitaminer, örter med mera. Allt i kropp och själ hör ihop och det är grunden som kommer att göra så att huset står stadigt och mår bra.

Hoppas mina rader är till hjälp och om du inte läst Nyckeln till Hälsa så gör det. Har du läst den använd verktygen så ska du se att det börjar hända saker i din kropp och själ. Jag längtar tills vi kan släppa ”Känsloboken” den kommer att göra skillnad för många. Nu ser vi även fram emot att få dela med oss av saltmoxan och  de två kurser vi har i Juli det ska bli jättekul !!! Vi jobbar på att få fram ett datum lite senare så håll utkik alla som frågat 🙂

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

Här hittar du Nyckeln till Hälsa.

Mer info om våra MOXA-KURSER hittar du här

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som

finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa:  

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Hälsa kommer inifrån

Hälsa kommer inifrån

Hej fina du, Ullpläden över benen känns nödvändig nu. Även långkalsonger och toppluva behövs för att jag inte ska bli...

läs mer
Naturliga mediciner

Naturliga mediciner

Hej fina du, Nu känns det verkligen att energin drar sig tillbaka ute. Det känns fysiskt och jag varken orkar eller...

läs mer

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This