den 7 okt, 2018
Hitta din väg till att må bra

Hej fina du,

Vilka fantastiska höstdagar vi har. Jag älskar att kunna vara ute och inne och jobba fysiskt en hel dag. Komma in ta en varm duscha, äta och sen krypa upp i soffan under en varm filt tillsammans med mina lurviga ständiga följeslagare. Jag är så otroligt tacksam över att kroppen nu återhämtar sig som den ska. Att den klarar aktiva dagar med fysiskt arbete utan baksmälla och att jag blir sjuk. Det är fullständig lycka för en aktiv person som mig. Jag hoppas att min resa kan bli en inspiration för någon annan som lyckats köra sig själv i botten och inte ser en väg tillbaka till ett aktivt liv där kroppen fungerar som det är tänkt.

Efter att ha kommit ut på “andra sidan” igen så är det inte så konstigt att jag blivit en “hälsonörd” 😉  Jag vill att fler ska upptäcka att det finns en väg tillbaka. Den kan kännas både omöjlig, bitvis väldigt krokig och att det tar tid men det går. Jag har lärt mig att leva på ett sätt som gör att min kropp och själ trivs och fungerar. Tack vare det så kan jag nu återhämta mig efter en dags fysiskt arbete. Jag är efter en natts sömn redo för en ny dag. Det kan låta banalt och enkelt för någon som inte gått in i väggen eller varit nära den. Men alla ni som varit och är där vet precis vad jag pratar om.

Det är fantastiskt att kunna lita på sin kropp och att den finns där redo för nya äventyr varje dag. Det är nog ingen som läser bloggen som missat att den kinesiska medicinen och saltmoxa varit de största pusselbitarna för att jag ska ta mig tillbaka. Jag har även andra bitar i mitt pussel men de två har varit de absolut viktigaste.

Det första jag gjorde var att bestämma mig för att komma tillbaka starkare och mer vital än någonsin det var mitt mål. Jag fick jobba en hel del i början med att känna att det ens skulle vara möjligt men jag höll kvar min dröm. Att ha ett mål är en förutsättning för att vi ska ta oss någonstans.  Efter det så har jag lyssnat på allt som kommer till mig och agerat på alla verktyg och pusselbitar som kommit i min väg och känt in vad min kropp och själ svarat. Jag har litat på mig själv och fortsatt på min väg mot hälsa. Jag har vågat prova nya saker. Jag har hållit i det nya tillräckligt länge så att kropp och själ har haft chansen att visa om det fungerar eller inte.

Jag tror att vi många gånger ger upp för tidigt. Har det tagit oss 10 år att successivt ta oss ner i diket kommer vi inte att ta oss upp över en natt. Skriv dagbok för att se vad du mår bra av och inte det har hjälpt mig massor att kunna titta i backspegeln. När vi har det vi gör och vad vi äter nedskrivet är det lättare att se hänger ihop med hur vi mår.

Nu ska vi ägna resten av den här dagen till att jobba med webbkursen i saltmoxa.  Fler ska få ta del av det kraftfulla självhjälpsverktyget. Det kommer att passa perfekt för att tillföra kraft och energi till kroppens läkningsprocesser. För er som redan är i full gång med att saltmoxa passa på att ta en stund och meditera samtidigt som ni ligger där. Lyssna på det som kommer till er och lita på magkänslan. Att lyssna på och respektera sig själv är ett stort steg i att läka sig själv.

HÄR KAN DU REDAN NU FÖRHANDSBOKA DIN SALTMOXAKURS

En ide har börjat ta form här på Hermansdal vi skulle vilja ha en årslång personlig hälsoutbildning med kurshelger och “hemläxor” emellan. Vi vill väva i hop alla våra verktyg och lära människor att leva utifrån de förutsättningar och obalanser de har. Det skulle vara fantastiskt givande att på nära håll få uppleva att fler kom i mål och hittade sin själsliga och fysiska hälsa och välmående.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Årets SALTMOXAKURSER 

1 JULI (fullbokad) och 29 JULI (fullbokad)

19 AUGUSTI (Fullbokad)

9 September (fullbokad)16 September( fullbokad)

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This