den 15 feb, 2018
Våra älskade och hatade känslor

Hej fina du, Alla hjärtans dag är över och jag hoppas att den har varma vågor som sköljs in över dig många dagar framåt. Läste en kommentar om att det bara var handlarna som tjänar pengar på jippot. Vi tänker att det är vad vi gör dagen till och vi försöker ha lite alla hjärtans dag varje dag 🙂 Positiva känslor förändrar saker till det bättre för kropp och själ. En positiv känsla i livet är alltid bra och en förutsättning om man vill bli frisk och vital. Den stärker immunförsvaret bara som den är.

Många vill ha enkla lösningar på sina problem och helst slippa ändra något. Visst skulle det vara fantastiskt. Tyvärr så fungerar det sällan så. Fortsätter vi och tillför det vi blivit sjuka av så kommer fler och fler saker i kroppen att trassla till sig och kroppen klarar tillslut inte av att återskapa balansen och läka. När vi reder ut och tar bort det som gör oss sjuka vare sig det är mat känslor eller en ohållbar livsstil, kan kroppen klara av att återskapa balansen och göra sig av med det som stör i systemet om vi hjälper den lite på traven.

Självklart kan det ta tid att “städa” ur systemet och är det långvariga problem så tar det oftast längre tid, men vi behöver se ljuset i tunneln. Det behöver hända något någonstans på något plan så att vi orkar fortsätta. Vi behöver få ett svar från kroppen som vi förstår och fortsätta stödja den så att den får en chans att läka. När kroppen läker kommer dina känslor att göra det också och tvärtom. Känns det bra i magen så är det bra, men skaver det någonstans så lyssna på det. Lär dig mer, för dagbok över vad du äter hur du mår känslomässigt, vem du träffar och hur du sover. Bli din egen detektiv och försök att lista ut vad det är som gör dig svag och vad som stärker dig. Av vad, vart och med vem mår du bra?

Det kräver mod, envishet, nyfikenhet och energi men du kommer att få AHA upplevelser och du kommer att hitta samband mellan hur du mår och hur du lever. Lyssna på dina känslor och respektera dem. De kommer börja bli tydligare och starkare ju mer du lyssnar på dem och försöker lista ut vad de står för. I den kinesiska medicinen är de en viktig del både som sjukdomsorsak och ett tecken på i vilket element det finns en obalans. Stänk lite alla hjärtans energi över dig själv och din omgivning varje dag, det sprider bra ringar på vattnet och påskyndar läkning.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina  

 VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet ?

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This