den 22 okt, 2018
När kroppen får det den behöver är den nöjd

Hej fina du,

Har ägnat morgonen till att gå igenom några telefonkonsultationer och inser återigen hur galet det kan bli även om man tror att man gör allt rätt. Ser verkligen fram att få färdig webbkursen i saltmoxa då behovet är skriande stort i vårt kalla land. Inser också att eftersom jag planerat in operationen till slutet av oktober så ser almanackan betydligt mer luftig ut inom kort. Jag ska verkligen försöka att hålla den så. Skulle kännas fantastiskt skönt med lite extra tid till att skriva, bara vara och gå ut i skogen med hästar och hundar.

Verkligen jätteroligt att så många uppskattade vår bild på havremjölksbullarna på FB i går 🙂 I bland är det säkert befriande att även “hälsoprofeter” som vi är mänskliga och tycker om en bulle. Skillnaden är att när kroppen är i ballans så är inte behovet omättligt. När kroppen får det den behöver är den nöjd. Det är när den letar efter näring eller behöver energi som vi söker kickar och aldrig blir nöjda. Receptet kommer i nästa nyhetsbrev 😉

En del förfärades över att vi bakade bullar med ekologiskt rörsocker för att socker är vår tids stora bov. Vi vill återigen säga att det är värre med alla förädlade och konstgjort framställda sötningsmedel som kroppen inte känner igen. Det handlar också om hur ofta och i vilka mängder man stoppar i sig saker. Det är inte det vi äter och gör mellan Jul och Nyår som skapar obalanser och brister utan det vi äter och har för oss mellan Nyår och Jul. Desto oftare vi gör bra val för oss själva desto bättre kommer vi att må. Vi behöver bara förstå vilka val som hjälper oss och vilka som stjälper oss.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

http://hermansdal.com/webbshop

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This