den 15 dec, 2017
Lugnet efter stormen

Hej fina bloggläsare

Lugnet har börjat lägga sig efter ett helt magiskt boksläpp. Vi kunde inte vara mer tacksamma över den respons Nyckeln till hälsa har fått. Det ger massor med energi och vi vill kasta oss över nästa bokprojekt, men först lite julledigt 😉

På Hermansdal  så är det riktig julstämning även fast vi ligger efter med det vanliga julfixandet tack vare boksläppet. Vi har massor med snö, det är så vackert och vi önskar att den får ligga länge. Livet blir så mycket lättare med snö, när gården är full av djur är det många leriga tassar att torka annars.

Varje december vaccineras hästarna på Hermansdal. Hästar som tävlar måste vara vaccinerade så det är inget val. Vill vi tävla är det vaccination som gäller. För att hjälpa deras immunförsvar så mycket som möjligt får de extra C-vitamin och Echinaceatinktur (röd solhatt) i några dagar före och efter vaccinationen. Det har avlöpt väl även i år.

Jag (Tina) går även jag på echinacea och extra C vitamin för att hjälpa mitt eget immunförsvar som är lite tilltufsat efter sista tidens höga tempo. Det blir så när det blir för mycket och man rubbar balansen.

Vi ser fram emot i kväll då skall vi gå ut och äta med ett härligt gäng tjejer som på det ena eller andra sättet har hjälpt oss med Nyckeln till hälsa. Det skall bli jättekul.

När schemat är fullspäckat som det gärna blir så här inför jul så är det extra viktigt att vara här och nu och hålla ordning på alla energitrådar vi har till allt som skall göras och kommas i håg, annars suger det energi.  Klarar vi av det och kan stjäla en stunds vila så klarar vi av julstressen bättre.

Önskar er en riktigt härlig fredag och hoppas att ni håller balansen i alla julbestyr. Vill man kan man alltid förebygga och boosta sig med Echinacea och C-vitamin på det sättet hjälper vi kroppen hålla balansen medan vi far runt.

 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Nu kan du beställa vår bok om den kinesiska medicinen med mera. I den kommer vi  förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

book

Snöiga Vinter Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på “Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

 

 

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This