Hur det känns när man hittat sin kraftplats…

Hermansdal som är gården jag bor på har varit boplats under lång tid…

11117778_10155433179190271_1313723708_n

Vi har resterna av ett gammalt slott eller munkhus som ligger på marken, inte långt härifrån går Munkaleden från Nydala kloster och Hermansdal har en gång i tiden tillhört just Nydala kloster. Vi har en bottenlös källa där det sägs finnas en skatt som ingen lyckats hitta, en annan stenlagd källa som inte använts i modern tid.

11130525_10155433135595271_805171594_nSom om inte det räckte så har vi en  positiv energipelare som är så stark att det är omöjligt att jorda sig när man ställer sig i den. Red Bull skulle kunna vara här och spela in sina reklamfilmer man känner hur man lyfter 😉 Inte nog med det, vi har även tre stora stenblock utplacerade i området runt oss.. Dessa stenblock har man placerat ut för att ge beskydd till platsen. Det sägs enligt folkmun att de skyddar platsen från all negativ energi. Den som försöker att ta sig in med onda avsikter eller inte har gott uppsåt klarar inte av att fullfölja det illasinnade eller trivs helt enkelt inte på platsen…

11166002_10155481964060271_290215935_n

Detta hade jag ingen aning om när jag blev kär i Hermansdal och bestämde mig för att flytta 50 mil söderut. Med facit i handen så förstår jag varför jag med en väldigt bestämd hand blev styrd till denna fantastiska gård. Jag känner mig här hemma på ett sätt som jag aldrig tidigare har gjort i mitt liv. Eftersom min barndom varit allt annat än trygg och jag har flyttat så många gånger så värdesätter jag den känslan enormt. Mitt hjärta svämmar över av tacksamhet för att jag äntligen har hittat hem.

-7-1

Flera gånger om dagen talar jag om för universum att jag är så tacksam över att få bo här. Jag känner mig verkligen som ett med energin på Hermansdal och jag känner i varje fiber att gården vill ha mig här. Vi är helt enkelt kära i varandra och jag vet att det är karmiskt för det är så starkt 😉

Att få ha den känslan i sitt hem är fantastiskt och något som vi alla behöver. Vi behöver alla hämta kraft i vårt hem för att kunna hantera den yttre världen. Vi behöver alla ha någonstans där vi kan återhämta oss och fylla på med energi.

Hoppas att du har hittat din kraftplats, har du inte det så leta vidare…

 

 

 

 

 

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!