den 26 jun, 2015
Hur det känns när man hittat sin kraftplats…

Hermansdal som är gården jag bor på har varit boplats under lång tid…

11117778_10155433179190271_1313723708_n

Vi har resterna av ett gammalt slott eller munkhus som ligger på marken, inte långt härifrån går Munkaleden från Nydala kloster och Hermansdal har en gång i tiden tillhört just Nydala kloster. Vi har en bottenlös källa där det sägs finnas en skatt som ingen lyckats hitta, en annan stenlagd källa som inte använts i modern tid.

11130525_10155433135595271_805171594_nSom om inte det räckte så har vi en  positiv energipelare som är så stark att det är omöjligt att jorda sig när man ställer sig i den. Red Bull skulle kunna vara här och spela in sina reklamfilmer man känner hur man lyfter 😉 Inte nog med det, vi har även tre stora stenblock utplacerade i området runt oss.. Dessa stenblock har man placerat ut för att ge beskydd till platsen. Det sägs enligt folkmun att de skyddar platsen från all negativ energi. Den som försöker att ta sig in med onda avsikter eller inte har gott uppsåt klarar inte av att fullfölja det illasinnade eller trivs helt enkelt inte på platsen…

11166002_10155481964060271_290215935_n

Detta hade jag ingen aning om när jag blev kär i Hermansdal och bestämde mig för att flytta 50 mil söderut. Med facit i handen så förstår jag varför jag med en väldigt bestämd hand blev styrd till denna fantastiska gård. Jag känner mig här hemma på ett sätt som jag aldrig tidigare har gjort i mitt liv. Eftersom min barndom varit allt annat än trygg och jag har flyttat så många gånger så värdesätter jag den känslan enormt. Mitt hjärta svämmar över av tacksamhet för att jag äntligen har hittat hem.

-7-1

Flera gånger om dagen talar jag om för universum att jag är så tacksam över att få bo här. Jag känner mig verkligen som ett med energin på Hermansdal och jag känner i varje fiber att gården vill ha mig här. Vi är helt enkelt kära i varandra och jag vet att det är karmiskt för det är så starkt 😉

Att få ha den känslan i sitt hem är fantastiskt och något som vi alla behöver. Vi behöver alla hämta kraft i vårt hem för att kunna hantera den yttre världen. Vi behöver alla ha någonstans där vi kan återhämta oss och fylla på med energi.

Hoppas att du har hittat din kraftplats, har du inte det så leta vidare…

 

 

 

 

 

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This