den 25 jun, 2015
Att vara vardagsmedial…

Att vara medial är något som många förknippar med “andra sidan” och kontakt med bortgångna, att sia om framtiden eller “veta”  vad som skall hända och visst är det så…

Det finns många områden där jag använder min medialitet…

10712795_10154712522685271_4237323101149233391_nFör mig är den viktigaste delen av det mediala den som hjälper mig i vardagen. Det är vardagsinfon som får mig att dra i bromsen när något är fel eller att göra ett val i livet som ser tufft ut men som visar sig var helt rätt eller att jag “vet” om någon i min fyrfota familj inte mår bra…

Det är vardagsflödet som hjälper mig att hamna rätt, träffa rätt personer eller snappa upp rätt saker som dyker upp runt mig.

love3

Det enda jag behöver göra är att vara närvarande så att jag kan fånga upp det som skickas in i mitt liv och göra de val som känns rätt i hjärtat …

Det har krävts lite träning för att våga kasta sig ut ibland, men efter att otaliga gånger ha sagt… – Varför lyssnade jag inte?  eller   -Jag visste det!!! Så bestämde jag mig för att nu är det dags att lyssna en gång för alla. När jag började ta det som kom på allvar blev det som en dialog och det kom mer och mer information …

Jag har en massa hjälp i min vardag i dag av universum och dess energi och det är jag oerhört tacksam för…

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

  1. Oj vad söta hundarna var i sina små outfits!

    Förresten, du som gillar fina grejer precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

    Svara
    • Ja är man kines så fryser man och gillar kläder 😉 Ok skall kolla 🙂

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This