Att vara vardagsmedial…


Andliga lektioner..., Andlighet & Djur, Naturens energi..., Vardag på Hermansdal... / torsdag, juni 25th, 2015

Att vara medial är något som många förknippar med ”andra sidan” och kontakt med bortgångna, att sia om framtiden eller ”veta”  vad som skall hända och visst är det så…

Det finns många områden där jag använder min medialitet…

10712795_10154712522685271_4237323101149233391_nFör mig är den viktigaste delen av det mediala den som hjälper mig i vardagen. Det är vardagsinfon som får mig att dra i bromsen när något är fel eller att göra ett val i livet som ser tufft ut men som visar sig var helt rätt eller att jag ”vet” om någon i min fyrfota familj inte mår bra…

Det är vardagsflödet som hjälper mig att hamna rätt, träffa rätt personer eller snappa upp rätt saker som dyker upp runt mig.

love3

Det enda jag behöver göra är att vara närvarande så att jag kan fånga upp det som skickas in i mitt liv och göra de val som känns rätt i hjärtat …

Det har krävts lite träning för att våga kasta sig ut ibland, men efter att otaliga gånger ha sagt… – Varför lyssnade jag inte?  eller   -Jag visste det!!! Så bestämde jag mig för att nu är det dags att lyssna en gång för alla. När jag började ta det som kom på allvar blev det som en dialog och det kom mer och mer information …

Jag har en massa hjälp i min vardag i dag av universum och dess energi och det är jag oerhört tacksam för…

 

 

2 Replies to “Att vara vardagsmedial…”

  1. Oj vad söta hundarna var i sina små outfits!

    Förresten, du som gillar fina grejer precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.