den 14 maj, 2017
Har du brist på energi utan att veta varför?

Hej fina bloggläsare…

Idag skriver vi lite om currylinjer, en del av er vet kanske vad det är och andra står frågande och undrar vad det är. Men en sak är säker att vare sig man vet eller inte, så är currylinjer något som påverkar oss alla.

Är du sjuk ofta eller sjuknar om hela tiden? Trots att du tar hand om dig, äter bra, sover bra och har stressen under kontroll.  Då är det något som inte stämmer, det förstår alla. Det vi däremot inte har fått lära oss är att vi faktiskt kan påverka…11143105_10155532011860271_8907042115674419634_n

I de allra flesta fall påverka vårt mående och göra något åt det. I alla fall så länge saker “bara” är störda i kroppen. När de är förstörda, kan vägen tillbaka vara längre och krokigare. Så varför vänta?!

11182223_10155532012450271_5438099510178085904_n

Sömnen är otroligt viktig för att vi skall återhämta oss och det är högst individuellt hur mycket vi behöver av den varan.

När vi sover går Yang in i kroppen och “lagar” den. Vi skall alla vakna utvilade och vitaliserade. Sover man oroligt, drömmer mycket, vaknar trött, kan sova hur mycket som helst eller känner sig sjuk och svag då är det dags att fundera på vad som är fel.

Naturligtvis så kan det ha fler orsaker men en inte alltför ovanlig orsak är att man faktiskt har ställt sängen på en Currylinje eller än värre att man ligger och sover mitt i ett Currykors.10982244_10155531952490271_8147693595268770666_n

Att hamna i ett currykors eller på en currylinje när man sover är långt ifrån optimalt. Det dränerar oss på energi!! Till och med så mycket att om man skulle mäta auran när vi befinner oss i ett Currykors så minskar hela vår aura.

Currylinjer är som ett magnetiskt rutfält som finns över hela jordklotet, helt naturligt men med en energi man skall undvika att sova i eller sitta i hela dagarna. Det lättaste sättet är att kolla var linjerna går är med pekare som man antingen kan köpa eller göra själv. Vi har båda varianterna och de fungerar precis lika bra.

bild-pekare

Du kan leta efter olika saker med dina pekare så det är viktigt att du ber om just currylinjer så att du inte får  utslag på till exempel vattenådror eller hartmanlinjer. 

När du närmar dig en linje eller ett kors kommer dina pekare snurra eller ändra riktning och då vet du.

Om du känner igen dig i nedanstående checklista så kan jag varmt rekommendera dig att kontrollera vart du sover:

-Sover du oroligt?

-Är du inte utvilad när du vaknar?

-Drömmer du för mycket?

-Vaknar du flera gånger per natt?

-Är du sjuk ofta?

-Är du onormalt trött?

-Blir du inte frisk?

-Känner du dig dränerad?

Prova att sov någon annanstans ett tag och se vad som händer.

Är du nyfiken på att lära dig mer så rekommenderar vi denna bok, som både är informativ och lättläst.

Katter älskar att sova i currykors och på currylinjer, de vet exakt var de är någonstans och blir inte sjuka av dem. Faktum är att det är vanligt att de antingen ligger där innan de ska ut på jakt eller under jakten, eftersom även deras aura påverkas  och minskas så kommer det göra att de blir mer “osynliga” för sitt bytesdjur. Smarta djur får man säga…katt-sover

 Vi önskar dig en underbart härlig vårdag och Lycka Till med letandet!

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

Håll utkik för den 1 december kommer vi att presentera vår bok om den kinesiska medicinen. I den kommer vi  förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Du kan redan nu förbeställa boken i vår webbshop http://hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. Vid slutförsäljning kommer boken finnas åter för leverans efter ca 3 veckor. Vill du vara säker på att få boken levererad innan jul bör du förbeställa redan nu. 

Klicka här för att komma till våra PODDINSPELNINGAR

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Tina/QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på “Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

8 Kommentarer

 1. Hej! Jag hittade din blogg av en slump och blev otroligt påverkad av dina inlägg. Jag hade velat kontakta dig via nån mail eller så men hittade ingen. Jag är väldigt nyfiken på det du gör..Och om du kan utföra nån form av läsning eller healing fast på distans? Jag vill inte avslöja för mycket här och nu men jag lever ett väldigt tungt liv och att tro på andevärlden och allting spirituellt överlag har hjälpt mig otroligt. Du får gärna maila mig på sannaprivat@live.se eller svara här! Tack! 🙂

  Svara
  • Hej
   På bloggen så hittar du min hemsida http://www.qiwell.se där har du min mail 😉 Roligt att du berördes av det jag skriver det kommer direkt från hjärtat 🙂
   Må väl
   Tina

   Svara
 2. Jag vaken oftas i natten i min sov rum ibland vilse går runt försöka sova igen! Ibland nån röra min tå el blåser min öron jag vaken kolla fanns inte?!

  Svara
  • Vill du inte ha dem där så be dem lämna dig ifred…
   Mvh
   Tina

   Svara
 3. Hur gör man egna pekare?

  Svara
  • Googla på det så får du en massa tips 🙂

   Svara
 4. Sängen i mitt arbetsrum står i ett currykors. Men eftersom Ozzy älskar att ligga där får den stå kvar 🙂

  Svara
  • Kloka lilla Ozzy <3

   Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Förbättra din hälsa med Negativa Joner - […] Har du brist på energi utan att veta varför? […]

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This