Budskapen finns där bara vi är öppna för att se dem…


Andliga lektioner..., Andlighet & Djur, Energi & Arbete, Kinesisk Medicin, Natur & Skapande, Naturens energi..., Naturens skatter..., Vardag på Hermansdal... / torsdag, december 8th, 2016

Sitter i favoritfåtöljen på Hermansdal, den här blåsiga varma decembertorsdagen och skriver på min bok.

Känns som om vinden tar tag i huset och träden vajar hit och dit. Hur det låter när vinden viner utanför husknuten och hur kraftfulla naturens krafter är blir väldigt påtagligt.

15355898_10157921878250271_1213635604_n

Hela morgonen och förmiddagen har det par korpar som bor här på Hermansdal gjort sig påminda, de överröstar vindens vinande och jag ser dem utanför fönstret gång på gång.

De är riktigt envisa !!! De vill något …

Älskar Solöga och hennes tolkningar av natur och djur, det här hittade jag om Korpen.

Korpens budskap till oss är att om vi är i vår fulla andliga kraft så upphör alla gränser att existerar. Gåvan är framgång. Korpen hjälper oss att ta bort de eventuella hinder som vi tror existerar för oss. Den visar att när vi är i fullo i vår andliga kraft så upphör alla gränser. Vi kan bli korpen, trädet, berget, vattnet i floden.

Korpens styrka är att vara ett med altet. Det innebär att hela världen är tillgänglig för den/oss. Se över vad som begränsar dig, för det är du som med dem skapar ditt liv.

Härligt att få korpens budskap mitt i skrivandet om Kinesisk Medicin i vardagen. Allt och alla hör ihop. Nu skall jag fortsätta med de själsliga aspekterna hos de olika organen.

Det är intressant det kan jag lova!!!

15416173_10157922318505271_1311592927_n

När jag bestämde mig för att sprida korpens budskap till er, så tystnade de, och jag kan inte längre se dem, så jag förmodar att det var fler än jag som behövde deras visdom idag.

ALLT ÄR MÖJLIGT DET ÄR VI SJÄLVA SOM SÄTTER GRÄNSERNA

Är Du intresserad av budskap och tecken som livet ger oss, läs då gärna våra tidigare blogginlägg:

Ha en fin torsdag!

Kramar från ett blåsigt Hermansdal

Tina & Annelie

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Tina/QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.