Budskapen finns där bara vi är öppna för att se dem…

Sitter i favoritfåtöljen på Hermansdal, den här blåsiga varma decembertorsdagen och skriver på min bok.

Känns som om vinden tar tag i huset och träden vajar hit och dit. Hur det låter när vinden viner utanför husknuten och hur kraftfulla naturens krafter är blir väldigt påtagligt.

15355898_10157921878250271_1213635604_n

Hela morgonen och förmiddagen har det par korpar som bor här på Hermansdal gjort sig påminda, de överröstar vindens vinande och jag ser dem utanför fönstret gång på gång.

De är riktigt envisa !!! De vill något …

Älskar Solöga och hennes tolkningar av natur och djur, det här hittade jag om Korpen.

Korpens budskap till oss är att om vi är i vår fulla andliga kraft så upphör alla gränser att existerar. Gåvan är framgång. Korpen hjälper oss att ta bort de eventuella hinder som vi tror existerar för oss. Den visar att när vi är i fullo i vår andliga kraft så upphör alla gränser. Vi kan bli korpen, trädet, berget, vattnet i floden.

Korpens styrka är att vara ett med altet. Det innebär att hela världen är tillgänglig för den/oss. Se över vad som begränsar dig, för det är du som med dem skapar ditt liv.

Härligt att få korpens budskap mitt i skrivandet om Kinesisk Medicin i vardagen. Allt och alla hör ihop. Nu skall jag fortsätta med de själsliga aspekterna hos de olika organen.

Det är intressant det kan jag lova!!!

15416173_10157922318505271_1311592927_n

När jag bestämde mig för att sprida korpens budskap till er, så tystnade de, och jag kan inte längre se dem, så jag förmodar att det var fler än jag som behövde deras visdom idag.

ALLT ÄR MÖJLIGT DET ÄR VI SJÄLVA SOM SÄTTER GRÄNSERNA

Är Du intresserad av budskap och tecken som livet ger oss, läs då gärna våra tidigare blogginlägg:

Ha en fin torsdag!

Kramar från ett blåsigt Hermansdal

Tina & Annelie

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Tina/QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!