Vad vill du beställa av Universum?

Vi har snart bott på Hermansdal i ett år … Tiden har flugit i väg.

Det har varit ett stort projekt att flytta en hel gård  med alla djur och börja om från början…

10394784_10155568359980271_6714216778988201091_n

Många tyckte vi var galna som flyttade precis när vi var klara med vår förra gård. Visst det har varit massor med arbete men jag ångrar inte en sekund och skulle göra om det igen…

 

 

-12-1 Jag verkligen stormtrivs här i smålandsskogen och vill inte vara någon annanstans jag har hittat hem…

 

 

 

För några veckor sen så slog det mig att jag hade beställt Hermansdal av Universum…

Jag menar verkligen beställt till punkt och pricka… Min lista var lång på allt jag ville ha och jag inser att jag fått allt det jag drömt om…

10985862_10155568353345271_2496258107257770756_nEtt tag var vi på väg till en annan gård och plats,där vi gjorde en hel del avkall på önskelistan vi hade gällande vårt nya boende och det var tvärstopp. Det gick inte att sälja vår fina gård i Uppsala det kom inte ens några och tittade och ingen förstod någonting …

Tillslut så bestämde vi oss för att vidga vyerna och titta efter andra gårdar. När jag upptäckte Hermansdal på nätet så gick det fort …    Jag hann inte mer än lägga på luren efter att ha bokat ett möte med mäklaren i Småland så ringde vår mäklare och det vällde in spekulanter…

-6-1

Jag var helt paff, vilken skillnad i flöde det var som att vrida på en kran … Efter det så gick det fort… Det tog inte lång tid så hade vi skrivit på Hermansdal och sålt vår gård i Uppsala…

10423893_10155568338480271_3008324759308031307_n

 

 

I samma stund som jag insåg att jag faktiskt beställt Hermansdal av Universum så förstod jag hur stort det var, för jag insåg att jag kan beställa annat och få det levererat också.

Vi gör beställningar hela tiden, vi är bara mer eller mindre medvetna om det …

Det är därför som det är så viktigt att vi har koll på våra tankar och känslor, det vi fokuserar på växer och det drar vi till oss…

35255

Det är inte så lätt om vi är deppiga eller låga att bara ändra sinnesstämning. Det kan kännas som ett hån när vi sitter där i våra Iorhål och väntar på att någon skall slänga ner en repstege för att vi skall ta oss upp. Men vi kan försöka gå från svart till grått och sen ljusare grått vi behöver inte välja vitt och komma upp ur hålet helt och hållet på en gång. Utan det gäller att föröka att gå mot ljuset och göra förändringar ett steg i taget… Går du åt rätt håll kommer du att känna att din inspiration vaknar till liv, och det blir ljusare och ljusare… Att tappa hoppet är den mörkaste platsen att vara på, men det är i det mörkaste som ljuset föds…

11258178_10155568338360271_8215191950421164755_nJag tänker på metaforen om åsnan som ramlat ner i brunnen och ingen fick upp den… Bonden försökte istället begrava åsnan i sand och jord för att slippa höra den skrika, och åsnan stampade och stampade. För varje kärra med sand och jord som var menat att begrava honom så kom han närmare och närmare ljuset. Till slut hade bonden hällt i så mycket sand och jord och åsnan stampat så mycket att brunnen var fylld och åsnan uppe i marknivå och kunde ta sig upp ur sitt hål…

Jag älskar den metaforen för den handlar om att inte ge upp hur mörkt det än ser ut så finns ljuset där. Det är när det är som mörkast som ljuset föds, det är en naturlag som Yin och Yang, inget kan leva utan varandra, ur det ena föds det andra. Det är inte natt två gånger i sträck, det kommer en ljus dag emellan…

Så din beställning till universum kan vara att sätta dig med papper och penna och skriva ner hur ditt absoluta drömliv skulle se ut. Bry dig inte om hur det skall gå till bara känn efter vad som skulle få dig att må riktigt bra och ta ett steg i taget mot ljuset och glädjen…

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!