den 13 maj, 2015
Vad vill du beställa av Universum?

Vi har snart bott på Hermansdal i ett år … Tiden har flugit i väg.

Det har varit ett stort projekt att flytta en hel gård  med alla djur och börja om från början…

10394784_10155568359980271_6714216778988201091_n

Många tyckte vi var galna som flyttade precis när vi var klara med vår förra gård. Visst det har varit massor med arbete men jag ångrar inte en sekund och skulle göra om det igen…

 

 

-12-1 Jag verkligen stormtrivs här i smålandsskogen och vill inte vara någon annanstans jag har hittat hem…

 

 

 

För några veckor sen så slog det mig att jag hade beställt Hermansdal av Universum…

Jag menar verkligen beställt till punkt och pricka… Min lista var lång på allt jag ville ha och jag inser att jag fått allt det jag drömt om…

10985862_10155568353345271_2496258107257770756_nEtt tag var vi på väg till en annan gård och plats,där vi gjorde en hel del avkall på önskelistan vi hade gällande vårt nya boende och det var tvärstopp. Det gick inte att sälja vår fina gård i Uppsala det kom inte ens några och tittade och ingen förstod någonting …

Tillslut så bestämde vi oss för att vidga vyerna och titta efter andra gårdar. När jag upptäckte Hermansdal på nätet så gick det fort …    Jag hann inte mer än lägga på luren efter att ha bokat ett möte med mäklaren i Småland så ringde vår mäklare och det vällde in spekulanter…

-6-1

Jag var helt paff, vilken skillnad i flöde det var som att vrida på en kran … Efter det så gick det fort… Det tog inte lång tid så hade vi skrivit på Hermansdal och sålt vår gård i Uppsala…

10423893_10155568338480271_3008324759308031307_n

 

 

I samma stund som jag insåg att jag faktiskt beställt Hermansdal av Universum så förstod jag hur stort det var, för jag insåg att jag kan beställa annat och få det levererat också.

Vi gör beställningar hela tiden, vi är bara mer eller mindre medvetna om det …

Det är därför som det är så viktigt att vi har koll på våra tankar och känslor, det vi fokuserar på växer och det drar vi till oss…

35255

Det är inte så lätt om vi är deppiga eller låga att bara ändra sinnesstämning. Det kan kännas som ett hån när vi sitter där i våra Iorhål och väntar på att någon skall slänga ner en repstege för att vi skall ta oss upp. Men vi kan försöka gå från svart till grått och sen ljusare grått vi behöver inte välja vitt och komma upp ur hålet helt och hållet på en gång. Utan det gäller att föröka att gå mot ljuset och göra förändringar ett steg i taget… Går du åt rätt håll kommer du att känna att din inspiration vaknar till liv, och det blir ljusare och ljusare… Att tappa hoppet är den mörkaste platsen att vara på, men det är i det mörkaste som ljuset föds…

11258178_10155568338360271_8215191950421164755_nJag tänker på metaforen om åsnan som ramlat ner i brunnen och ingen fick upp den… Bonden försökte istället begrava åsnan i sand och jord för att slippa höra den skrika, och åsnan stampade och stampade. För varje kärra med sand och jord som var menat att begrava honom så kom han närmare och närmare ljuset. Till slut hade bonden hällt i så mycket sand och jord och åsnan stampat så mycket att brunnen var fylld och åsnan uppe i marknivå och kunde ta sig upp ur sitt hål…

Jag älskar den metaforen för den handlar om att inte ge upp hur mörkt det än ser ut så finns ljuset där. Det är när det är som mörkast som ljuset föds, det är en naturlag som Yin och Yang, inget kan leva utan varandra, ur det ena föds det andra. Det är inte natt två gånger i sträck, det kommer en ljus dag emellan…

Så din beställning till universum kan vara att sätta dig med papper och penna och skriva ner hur ditt absoluta drömliv skulle se ut. Bry dig inte om hur det skall gå till bara känn efter vad som skulle få dig att må riktigt bra och ta ett steg i taget mot ljuset och glädjen…

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This