den 24 maj, 2015
Påverka din egen aura…

Visste du att när du är ledsen, arg eller negativ så minskar din aura?

345088-aura

Det går att testa själv ni behöver vara två personer och ni behöver ha pekare …

Den ena går med pekarna och den andra är den som “mäts”.

Den som skall mätas står upp och visualiserar roliga glädjefyllda händelser eller saker. Känn hur hela du fylls av glädje och inspiration så att det bara väller över …

 

Den som mäter “ber” sina pekare om att mäta auran och går mot den som skall mätas, pekarna kommer att vika av när du kommer till energifältet runt personen 🙂

Byt nu energi och tänk på något som gör dig ledsen, låg och får dig att känna känslan det är ingen ide det är “kört”.

345094-aura

Gör om proceduren igen, gå med pekarna och be om samma sak. Ni kommer att bli förvånade…

Auran eller energifältet kommer att ha minskat rejält, det kan till och med vara  så att pekarna inte ger något utslag alls utan mätpersonen kommer ända in på kroppen på den som mäts, men garanterat så är fältet runt personen väldigt mycket mindre …

Samma sak händer med vår aura eller vårt energifält när vi befinner oss på currylinjer eller i andra energier som inte är bra för oss…

Har det då någon betydelse? Ja det har det i allra högsta grad …

345085-aura

Man behöver inte vara andlig eller “tro”, energi påverkar vår fysiska organism vare sig vi vill eller inte.  Att träna sig i  att tänka positivt, och att vara i nuet har en ren hälsoeffekt på oss, allt består av energi och vi kan lära oss att välja det som är bra för oss.

Så ta dig en funderare på vad du tänker för tankar och hur du mår av dem? Eller vad du äter, mår du bra utav det du stoppar i dig? Hur påverkar ditt liv din aura?

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This