Påverka din egen aura…
Av Tina på Hermansdals Gård
den 24 maj, 2015

Visste du att när du är ledsen, arg eller negativ så minskar din aura?

345088-aura

Det går att testa själv ni behöver vara två personer och ni behöver ha pekare …

Den ena går med pekarna och den andra är den som ”mäts”.

Den som skall mätas står upp och visualiserar roliga glädjefyllda händelser eller saker. Känn hur hela du fylls av glädje och inspiration så att det bara väller över …

 

Den som mäter ”ber” sina pekare om att mäta auran och går mot den som skall mätas, pekarna kommer att vika av när du kommer till energifältet runt personen 🙂

Byt nu energi och tänk på något som gör dig ledsen, låg och får dig att känna känslan det är ingen ide det är ”kört”.

345094-aura

Gör om proceduren igen, gå med pekarna och be om samma sak. Ni kommer att bli förvånade…

Auran eller energifältet kommer att ha minskat rejält, det kan till och med vara  så att pekarna inte ger något utslag alls utan mätpersonen kommer ända in på kroppen på den som mäts, men garanterat så är fältet runt personen väldigt mycket mindre …

Samma sak händer med vår aura eller vårt energifält när vi befinner oss på currylinjer eller i andra energier som inte är bra för oss…

Har det då någon betydelse? Ja det har det i allra högsta grad …

345085-aura

Man behöver inte vara andlig eller ”tro”, energi påverkar vår fysiska organism vare sig vi vill eller inte.  Att träna sig i  att tänka positivt, och att vara i nuet har en ren hälsoeffekt på oss, allt består av energi och vi kan lära oss att välja det som är bra för oss.

Så ta dig en funderare på vad du tänker för tankar och hur du mår av dem? Eller vad du äter, mår du bra utav det du stoppar i dig? Hur påverkar ditt liv din aura?

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!