den 17 apr, 2015
Meditera på ett enkelt sätt …

Jag älskar blommor i alla former, eller jag älskar naturen…

Jag är rent förundrad över hur fantastiskt allt är skapat till fullständig perfektion…

940

 

Jag älskar att meditera utomhus och att få känna mig som en del av allt…

 

 

Att meditera kan man göra bara genom att fokusera på en blomma eller ett träd eller att lyssna på vad vågskvalpet säger …

Det handlar om att stanna upp och vara i nuet … Att fokusera här och nu …

Det är inte svårare än så, när vi stannar upp och är i nuet och odramatiskt släpper de tankar som kommer, så kommer vi i kontakt med vad vi egentligen vill och känner.

När jag mediterar så känner jag en gemenskap med allt och ett inre lugn som är svårt att beskriva för att det är så svårt att hitta någon annanstans…

Det är som att komma i kontakt med universums energi, tid och rum blir ovesäntligt och försvinner…

Allt är känns svårt innan vi lärt oss…

Jag vet att jag tyckte att det var så svårt att “lära” mig att meditera. Det var för att jag trodde att det måste vara och kännas på ett speciellt sätt. Jag trodde att speciella känslor skulle uppstå och man skulle få till sig en massa budskap mm och att alla tankar som dök upp i huvudet förstörde och  betydde att jag misslyckades … jag hade helt enkelt en massa förutfattade meningar om hur det “skulle” vara …

Idag vill jag inte kliva ur energin för att det är så behagligt att “sväva runt” och känna lugnet …

 

f65fac68e2-ängel4

När väl lugnet och närvaron infinner sig, det är då de subtila budskapen kommer så njut på vägen dit och bara slappna av…

 

 

Gör det på ditt sätt, så att det känns bra för dig …

Hitta ditt eget sätt att meditera det finns inget rätt eller fel…

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This