Meditera på ett enkelt sätt …
Av Tina på Hermansdals Gård
den 17 apr, 2015

Jag älskar blommor i alla former, eller jag älskar naturen…

Jag är rent förundrad över hur fantastiskt allt är skapat till fullständig perfektion…

940

 

Jag älskar att meditera utomhus och att få känna mig som en del av allt…

 

 

Att meditera kan man göra bara genom att fokusera på en blomma eller ett träd eller att lyssna på vad vågskvalpet säger …

Det handlar om att stanna upp och vara i nuet … Att fokusera här och nu …

Det är inte svårare än så, när vi stannar upp och är i nuet och odramatiskt släpper de tankar som kommer, så kommer vi i kontakt med vad vi egentligen vill och känner.

När jag mediterar så känner jag en gemenskap med allt och ett inre lugn som är svårt att beskriva för att det är så svårt att hitta någon annanstans…

Det är som att komma i kontakt med universums energi, tid och rum blir ovesäntligt och försvinner…

Allt är känns svårt innan vi lärt oss…

Jag vet att jag tyckte att det var så svårt att ”lära” mig att meditera. Det var för att jag trodde att det måste vara och kännas på ett speciellt sätt. Jag trodde att speciella känslor skulle uppstå och man skulle få till sig en massa budskap mm och att alla tankar som dök upp i huvudet förstörde och  betydde att jag misslyckades … jag hade helt enkelt en massa förutfattade meningar om hur det ”skulle” vara …

Idag vill jag inte kliva ur energin för att det är så behagligt att ”sväva runt” och känna lugnet …

 

f65fac68e2-ängel4

När väl lugnet och närvaron infinner sig, det är då de subtila budskapen kommer så njut på vägen dit och bara slappna av…

 

 

Gör det på ditt sätt, så att det känns bra för dig …

Hitta ditt eget sätt att meditera det finns inget rätt eller fel…

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!