Hur känns en sanndröm ???
Av Tina på Hermansdals Gård
den 21 apr, 2015

Jag har undrat över vad skillnaden är på en sanndröm och vanliga drömmar … Hur skulle jag veta skillnaden??? En sanndröm känns annorlunda det vet jag i dag …

 

drommar_jpg_63364

För mig så finns det en verklighetskänsla i en sanndröm och man glömmer inte bort den, det är mer som en film…

Jag har några drömmar som jag fått tydliga kvitton på att de varit just sanndrömmar…

En med längre leveranstid på bekräftelsen och en annan där bekräftelsen kom när det angetts i drömmen…

Den minst känslosamma sanndrömmen var arbetrelaterad.

309590_10150849548545271_583975028_n

Jag var återförsäljare för hästtransporter. Företaget var sålt och hade bytt ägare. Första gången jag träffade den nya ägaren fick jag två starka känslor. En var att jag inte gillade honom och den andra var att det här kommer inte att fungera…

Det var problem med en mängd saker under lång tid och till slut så kände jag att jag inte ville vara deras representant längre. Det var helt enkelt för mycket strul och kunderna blev lidande…

En natt drömmer jag att jag ringer försäljningschefen och talar om vad jag känner samt ställer ett ultimatum om förändring eller så får de hämta vagnarna som jag har ståendes på gården och jag slutar som säljare…

I drömmen får jag svaret:

– Det spelar ingen roll hur vi gör för företaget kommer att gå konkurs inom tre månader så du kommer att sluta i alla fall…

När jag vaknade så var det så verkligt att jag nästan trodde att jag pratat med personen på riktigt …

Vis av tidigare erfarenheter så lyssnade jag på vad jag fick till mig och gick så gott som skadefri ur den affärsrelationen 🙂

Tre månader senare hade de begärts i konkurs…

En mer känslosam och traumatisk dröm gällde en av mina hästar som råkat illa ut när han var på inridning när han var tre år… 

Han kom hem i ett uruselt skick både kroppsligt och mentalt, så illa att ingen trodde att han skulle bli bra eller gå och rida igen. Vi hade varit hos veterinären och han hade blivit utdömd och jag var helt förkrossad. Det här var innan jag hade börjat läsa kinesisk medicin och innan jag jobbade professionellt med energi. Det var under min lärotid när universum ”uppfostrade” mig 😉

Jag hade en dröm som gjorde mig skräckslagen för att den var så verklig … Jag drömde att jag välte med hästtransporten och Pine var i … Han blev allvarligt skadad, men på ett mirakulöst sätt så lyckades jag få ut honom genom den lilla sidodörren på transporten och han klarade sig och blev helt frisk… Att ta sig ut genom den lilla dörren var lika omöjligt som att han skulle bli frisk…

Då förstod jag ingenting och jag var så orolig för både honom och rädd att köra med trailern. Jag kände ju att det inte var en ”vanlig” dröm för den var så verklig …

 

 

10996970_10155314968930271_231194187417715092_n-1

Nu många år senare, närmare bestämt 12 år senare (han är 15 idag) så går han här hemma på gården i en hage. Han är fullt frisk både kroppsligt och själsligt sen flera år tillbaka…

 

 

 

 

 

 

1915476_336673685270_4515415_n

Drömmen var ett sätt för universum att tala om för mig att allt skulle bli bra med honom även om det såg nattsvart ut just då 🙂 Det omöjliga hände, jag behövde bara lite stöd för att inte ge upp på vägen …

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!