den 21 apr, 2015
Hur känns en sanndröm ???

Jag har undrat över vad skillnaden är på en sanndröm och vanliga drömmar … Hur skulle jag veta skillnaden??? En sanndröm känns annorlunda det vet jag i dag …

 

drommar_jpg_63364

För mig så finns det en verklighetskänsla i en sanndröm och man glömmer inte bort den, det är mer som en film…

Jag har några drömmar som jag fått tydliga kvitton på att de varit just sanndrömmar…

En med längre leveranstid på bekräftelsen och en annan där bekräftelsen kom när det angetts i drömmen…

Den minst känslosamma sanndrömmen var arbetrelaterad.

309590_10150849548545271_583975028_n

Jag var återförsäljare för hästtransporter. Företaget var sålt och hade bytt ägare. Första gången jag träffade den nya ägaren fick jag två starka känslor. En var att jag inte gillade honom och den andra var att det här kommer inte att fungera…

Det var problem med en mängd saker under lång tid och till slut så kände jag att jag inte ville vara deras representant längre. Det var helt enkelt för mycket strul och kunderna blev lidande…

En natt drömmer jag att jag ringer försäljningschefen och talar om vad jag känner samt ställer ett ultimatum om förändring eller så får de hämta vagnarna som jag har ståendes på gården och jag slutar som säljare…

I drömmen får jag svaret:

– Det spelar ingen roll hur vi gör för företaget kommer att gå konkurs inom tre månader så du kommer att sluta i alla fall…

När jag vaknade så var det så verkligt att jag nästan trodde att jag pratat med personen på riktigt …

Vis av tidigare erfarenheter så lyssnade jag på vad jag fick till mig och gick så gott som skadefri ur den affärsrelationen 🙂

Tre månader senare hade de begärts i konkurs…

En mer känslosam och traumatisk dröm gällde en av mina hästar som råkat illa ut när han var på inridning när han var tre år… 

Han kom hem i ett uruselt skick både kroppsligt och mentalt, så illa att ingen trodde att han skulle bli bra eller gå och rida igen. Vi hade varit hos veterinären och han hade blivit utdömd och jag var helt förkrossad. Det här var innan jag hade börjat läsa kinesisk medicin och innan jag jobbade professionellt med energi. Det var under min lärotid när universum “uppfostrade” mig 😉

Jag hade en dröm som gjorde mig skräckslagen för att den var så verklig … Jag drömde att jag välte med hästtransporten och Pine var i … Han blev allvarligt skadad, men på ett mirakulöst sätt så lyckades jag få ut honom genom den lilla sidodörren på transporten och han klarade sig och blev helt frisk… Att ta sig ut genom den lilla dörren var lika omöjligt som att han skulle bli frisk…

Då förstod jag ingenting och jag var så orolig för både honom och rädd att köra med trailern. Jag kände ju att det inte var en “vanlig” dröm för den var så verklig …

 

 

10996970_10155314968930271_231194187417715092_n-1

Nu många år senare, närmare bestämt 12 år senare (han är 15 idag) så går han här hemma på gården i en hage. Han är fullt frisk både kroppsligt och själsligt sen flera år tillbaka…

 

 

 

 

 

 

1915476_336673685270_4515415_n

Drömmen var ett sätt för universum att tala om för mig att allt skulle bli bra med honom även om det såg nattsvart ut just då 🙂 Det omöjliga hände, jag behövde bara lite stöd för att inte ge upp på vägen …

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This