den 26 maj, 2015
Är du tacksam ?

Vad är tacksamhet och varför är den så viktig…

För mig handlar det om att, om jag inte kan glädja mig åt det jag har varför tror jag att jag skulle bli lyckligare över mer …

602910_10151322075640723_523767165_n

När jag är tacksam och glad över det jag har så focuserar jag energin på det positiva i mitt liv … Det vi focuserar på växer och blir mer… Det vi skickar ut attraherar vi och får tillbaka som en magnet …

Visst finns det saker som jag inte vill ha i mitt liv men dem fokuserar jag inte på …

Även de mörkaste dagarna finns det saker att vara tacksam över …

fattig

För några år sedan tillbringade jag några veckor i Abadiania, Brasilien hos John of God, en plats med en fantastisk energi…

Men också ett land med stor fattigdom, där människor bodde i skjul som vi inte ens skulle få ha våra höns i för Länsstyrelsen.

Den resan förändrade för alltid min syn på det jag har.

11258682_10155624151485271_1525492880_n

Efter att i höstas ha gjort min kinesmedicinska praktik på sjukhus i Nanchang, huvudstad i provinsen Jiangxi i sydöstra Kina och tillbringat ytterligare några veckor i fattigdom så är jag än mer tacksam…

Bara att få ha en toalett, dusch, mat att äta och en blå himmel är fantastiskt…

Att dessutom få bo på en underbar plats med de man älskar, får mitt hjärta att svämma över …

Så fokusera på det som är bra i ditt liv så växer det. Det finns alltid något att glädja sig över …

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

  1. Jag är så tacksam över livet. Tackar Gud, den Heliga Anden, Jesus Kristus, Maria, mina syskon, Ärkeängeln Mikael, min egen ängel och alla på Andra Sidan. Kram.

    Svara
    • Härligt 🙂

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This