Är du tacksam ?

Vad är tacksamhet och varför är den så viktig…

För mig handlar det om att, om jag inte kan glädja mig åt det jag har varför tror jag att jag skulle bli lyckligare över mer …

602910_10151322075640723_523767165_n

När jag är tacksam och glad över det jag har så focuserar jag energin på det positiva i mitt liv … Det vi focuserar på växer och blir mer… Det vi skickar ut attraherar vi och får tillbaka som en magnet …

Visst finns det saker som jag inte vill ha i mitt liv men dem fokuserar jag inte på …

Även de mörkaste dagarna finns det saker att vara tacksam över …

fattig

För några år sedan tillbringade jag några veckor i Abadiania, Brasilien hos John of God, en plats med en fantastisk energi…

Men också ett land med stor fattigdom, där människor bodde i skjul som vi inte ens skulle få ha våra höns i för Länsstyrelsen.

Den resan förändrade för alltid min syn på det jag har.

11258682_10155624151485271_1525492880_n

Efter att i höstas ha gjort min kinesmedicinska praktik på sjukhus i Nanchang, huvudstad i provinsen Jiangxi i sydöstra Kina och tillbringat ytterligare några veckor i fattigdom så är jag än mer tacksam…

Bara att få ha en toalett, dusch, mat att äta och en blå himmel är fantastiskt…

Att dessutom få bo på en underbar plats med de man älskar, får mitt hjärta att svämma över …

Så fokusera på det som är bra i ditt liv så växer det. Det finns alltid något att glädja sig över …

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

  1. Jag är så tacksam över livet. Tackar Gud, den Heliga Anden, Jesus Kristus, Maria, mina syskon, Ärkeängeln Mikael, min egen ängel och alla på Andra Sidan. Kram.

    Svara
    • Härligt 🙂

      Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!