Vill du rensa energi och få en rivstart?

Livet trillar på och med det så kommer saker och händelser in som man inte alltid vill ha i sin närhet… Det är verkligheten som gör sig påmind och det går inte att undkomma.

000000_185851643

Jag önskar att jag slapp läxorna, men ingenting försvinner förrän vi lärt oss det vi skall…

När man är en energikänslig person så känns det när en lägre energifrekvens tar sig in och man behöver hitta sätt att lätta upp energin på igen, för att få en omgivning med positiva vibrationer …

 

Har haft ett par tunga saker i mitt liv ett tag, det är inget jag egentligen kan påverka utan jag måste helt enkelt rida ut stormen och ta tag i det som är jobbigt. Jag vet att det är ”läxor” för jag känner igen temat i det som händer mig och känslorna de för med sig. Jag kan också känna att jag snart nått målet och ha lärt mig det jag ska. Jag kommer självklart att få nya utmaningar att arbeta med på min resa genom livet men de kommer att innebära ett lugnare tempo vilket jag ser fram emot…

Vaknade i morse och kände att nu är det dags att rensa, passar perfekt fullmånen till ära.

dammtuss_28865917_108238195_155425814_174723997

Ett tecken för mig på att energier har stagnerat är att även om jag till exempel städat, så blir det fort rörigt igen. Det är som om att dammtussarna förökar sig med rekordfart och det känns att det är en trögare energi i hela huset och med den oerhört svårt att ta tag i saker, det finns ett motstånd i att slutföra och allt går sakta och trögt. Lättast skulle vara att dra täcket över huvudet och låtsas som ingenting.

stada_51367870-300x245

Så nu mina vänner så vänder jag upp och ner på hela huset dammtorkar, skakar filtar, putsar fönster och jagar dammtussar och grus med snabeldraken. När jag avslutat detta projekt så åker congacen och havssaltet fram. Här skall rensas energier !!!

De saker som jag inte riktigt orkar ta tag i kommer att gå mycket lättare efter min utrensning och rening.

Så känner du att du sitter fast, har svårt att slutföra saker och har brist på energi så rensa på du också <3

rosamoln

Sen kan vi få sitta på våra rosa moln och filosofera igen 😉

 

Här hittar du tips på hur du använder congac och salt.

Rensa energier med congac och havssalt…

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

 1. Måste det vara congac?
  Eller fungerar det med något annat?

  Kram Margareta

  Svara
  • Hej 🙂
   Jag tror att det finns en anledning till att det är congac… Men vet ej 😉
   Jag gör som jag är lärd 🙂
   Kram <3
   Tina

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!