den 2 jun, 2015
Vill du rensa energi och få en rivstart?

Livet trillar på och med det så kommer saker och händelser in som man inte alltid vill ha i sin närhet… Det är verkligheten som gör sig påmind och det går inte att undkomma.

000000_185851643

Jag önskar att jag slapp läxorna, men ingenting försvinner förrän vi lärt oss det vi skall…

När man är en energikänslig person så känns det när en lägre energifrekvens tar sig in och man behöver hitta sätt att lätta upp energin på igen, för att få en omgivning med positiva vibrationer …

 

Har haft ett par tunga saker i mitt liv ett tag, det är inget jag egentligen kan påverka utan jag måste helt enkelt rida ut stormen och ta tag i det som är jobbigt. Jag vet att det är “läxor” för jag känner igen temat i det som händer mig och känslorna de för med sig. Jag kan också känna att jag snart nått målet och ha lärt mig det jag ska. Jag kommer självklart att få nya utmaningar att arbeta med på min resa genom livet men de kommer att innebära ett lugnare tempo vilket jag ser fram emot…

Vaknade i morse och kände att nu är det dags att rensa, passar perfekt fullmånen till ära.

dammtuss_28865917_108238195_155425814_174723997

Ett tecken för mig på att energier har stagnerat är att även om jag till exempel städat, så blir det fort rörigt igen. Det är som om att dammtussarna förökar sig med rekordfart och det känns att det är en trögare energi i hela huset och med den oerhört svårt att ta tag i saker, det finns ett motstånd i att slutföra och allt går sakta och trögt. Lättast skulle vara att dra täcket över huvudet och låtsas som ingenting.

stada_51367870-300x245

Så nu mina vänner så vänder jag upp och ner på hela huset dammtorkar, skakar filtar, putsar fönster och jagar dammtussar och grus med snabeldraken. När jag avslutat detta projekt så åker congacen och havssaltet fram. Här skall rensas energier !!!

De saker som jag inte riktigt orkar ta tag i kommer att gå mycket lättare efter min utrensning och rening.

Så känner du att du sitter fast, har svårt att slutföra saker och har brist på energi så rensa på du också <3

rosamoln

Sen kan vi få sitta på våra rosa moln och filosofera igen 😉

 

Här hittar du tips på hur du använder congac och salt.

Rensa energier med congac och havssalt…

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

 1. Måste det vara congac?
  Eller fungerar det med något annat?

  Kram Margareta

  Svara
  • Hej 🙂
   Jag tror att det finns en anledning till att det är congac… Men vet ej 😉
   Jag gör som jag är lärd 🙂
   Kram <3
   Tina

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This