Vilket är ditt kraftdjur?
den 3 apr, 2015

Mitt Kraftdjur…

Under gårdagskvällens meditation fick jag ett nytt kraftdjur, jag visste inte först vad det var men jag hade bilden klar på min näthinna…

Ett kraftfullt stort kattdjur var det men jag visste inte vilken sort …

Efter meditationen googlade jag… Vad skulle man göra utan google 😉

Insåg att det var en Puma som var med mig, jag känner närvaron hela tiden nu, otroligt kraftfullt och lugnt på samma gång …

jason-edwards-mesmerising-glare-of-a-stalking-puma-hunting-prey-australiaJag slog upp Puma i boken Djurens Språk av Solöga och fick budskapet :

Puma

Inse att den väg du går på nu leder dig rätt. Min gåva till dig är att inse att det är dina egna andliga gåvor som är din styrka.

Här handlar det om att inte tvivla på sig själv och sina förmågor.Du vet mycket väl vad du håller på med.

Tacksam och med mitt kraftdjur med mig, skall jag nu njuta av några dagars ledighet, umgås med djur och natur, tappa björksav, och rida ut i den fantastiska skogarna runt Hermansdal…

Nästa gång du mediterar be ditt kraftdjur komma och se vad du får för budskap 🙂

Glad Påsk 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Älskar du dig själv?

Älskar du dig själv?

Hej fina du, Hoppas helgerna har varit bra och att du hinner vila och ta hand om dig själv. Vi har haft en mörk jul på...

läs mer

Ny webbkurs

Nu släpps Mat som medicin 2021

Kursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Rea!

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr 299.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Arkiv

Följ Hermansdal

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This