den 14 aug, 2019
Vi behöver värme både sommar och vinter

Hej fina du,

Nu är hösten snart här det känns tydligt att naturen skiftat och att energin är på väg nedåt. I söndags hade vi Saltmoxakurs här på Hermansdal igen och det är alltid lika roligt. Trots ösregn i princip hela dagen så var det en fantastisk dag med intresserade och fina deltagare. Vi skrattade, pratade kinesisk medicin och hälsa, åt gott och saltmoxade. Det är alltid lika roligt när deltagarna får reaktioner redan på första behandlingen. Det var en riktigt fin gemenskap och värmen bland oss allihopa gjorde stämningen enormt trivsam. Tack allihopa för att ni bidrog till en riktig toppendag.

Vill du vara med på årets sista saltmoxakurs?

Saltmoxakurs på Hermansdal 8 September 2019

Varmt Välkommen du också till årets sista Saltmoxakurs. OBS fåtal platser kvar

Läs mer om saltmoxa och anmäla dig här

Vill du veta mer om vad saltmoxa är ?

Vad tycker andra om saltmoxa och kurserna på Hermansdal

Energin sjunker i naturen

Har vi för lite kraft och energi själva känner vi tydligare när energin i naturen sjunker. Vi får inte det stöd vi behöver utifrån. Under sommaren är det lättare att hålla tempot uppe och vi kan leva lite på all yang som finns runt oss. Nu när energin ute minskar kommer vi att påverkas mer om vi har brister i oss själva. Vi ska minska tempot och dra ner på takten under vinterhalvåret det är en naturlig del av livet men vi behöver inte må dåligt för det.

Är vi svaga trötta och utmattade kommer vi att behöva hjälpa oss själva lite extra när mörkret kommer och yin ökar i naturen. Så fram med D vitaminer, näringsrik mat, saltmoxa, fotbad, ingefära ,varma sockor och skapa så mycket mysfaktor som du bara kan. Själv älskar jag att boa in mig och skapa hemtrevnad när hösten kommer. För mig finns inget bättre än att komma in i värmen och ta en varm kopp te efter en promenad i skogen med hundar och hästar när hösten kommer. Någon gång i framtiden ska jag även skaffa en kamin och få höra en brasa spraka igen. Jag affirmerar den så starkt att jag faktiskt kan höra hur den sprakar när jag sitter här och skriver så den kan inte vara långt borta 😉

Vi behöver värme både sommar och vinter

Värme betyder mer än vi tror har vi tillräckligt mycket och slipper förbruka yang i onödan hjälper vi oss själva. Vi sparar kraft och energi och vi slipper problem i kroppen som orsakas av kyla och fukt. Gå in och läs i länkarna om saltmoxa och sök på kyla här i bloggen så får du upp massor med inlägg och tips på vad du kan göra för att hjälpa dig själv. Får vi för mycket kyla i magen får vi matsmältningsproblem. Har vi kyla i vattenelementet kan vi få urinvägsinfektioner och så vidare.

Missa inte premiären av friskvård och moxakurserna för häst och hund i oktober på Hermansdal

Jag tycker att det är fantastiskt kul att ha kurs och att få dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter och sprida bra ringar på vattnet. Det skriver nog de som varit här på kurs gärna under på 😉 Jag kan prata energi, hälsa och kinesisk medicin hur länge som helst. Det får mitt hjärta och min själ att sjunga. Djuren har alltid varit min närmaste familj och den kinesiska medicinen fungerar precis lika bra på dem som på oss. Jag kommer under hösten ha mina första kurser som sätter just dem i fokus. Det får hela mig att jubla. Jag lovade en gång en älskad vän och själsfrände att jag skulle dela med mig av det jag kan för att hjälpa djuren. Nu är det äntligen dags. En dag blir hästrelaterad och den andra går i hundens tecken. Jag längtar!!!

Är du intresserad av hästar och/eller hundar och vill lära dig mer om vad de mår bra av? Hur du kan hjälpa dem med bland annat moxa? Hur deras personlighet påverkar dem? Vad du kan göra för att hjälpa dem med rädslor, sorg, “dominans”, dåliga magar, rörelsestörningar, övervikt, eksem, då är det här dagarna för dig.

Vill du veta mer om djurkurserna? 6/10 HÄST och 27/10 HUND

Sensommar Kramar från Hermansdal

Tina

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0001-17-e1520832057425-282x300.jpg

Vill du lära dig att förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Information om våra övriga kurser

Nyckeln till Hälsa finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ mig gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com


Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This